Tanrı var gerçekten var!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzelce kaşınmışsın gibi duruyor. Hadi var, orasına inandım. Neden bizi yarattı? Böyle bir sistemi yaratabilecek güce sahip birisi neden evreni, insanları yarattı?
Hz.Adem yaratılırken "Şeytan" yapması gereken şeyi yapmadığı için Allah tarafından cezalandırıldı. Kıyamet kopana kadar ki amacı herkesi İslam dininden uzaklaştırmak ve herkesi günaha sokmak, Allah ise bizi bir imtihana sokarak "Şeytan"a uymamamız için bizi yarattı.

Tanrı var ise söyle de bana mesaj atsın, bu güne kadar neredeydi merak ediyorum :)
Evrenin sorunsuz olduğunu diyen, ya korkaktır yada iradesi zayıf bir kişidir.
Dinler insanların korkusundan beslenip, o kişinin iradesini kontrol altında tutup istediği gibi yetiştirmek için vardır. Eğer iradeniz zayıf ise bir dine inanıyor ve korkuyorsunuzdur.
Eğer iyi bir araştırma yaparsanız, bütün Dinlerin saçma sapan çelişkilerini anlarsanız. İşte o zaman iradenizi siz yönetirsiniz.
Madem Tanrı var diyorsunuz ve bunu İslamiyete çekiyorsunuz.
Ben de Yazılımın Tanrı olduğunu söylüyorum, kanıtım da var. İnsanların hayatını kolaylaştırıyor ve insanlara birçok yardımı dokunuyor. Yazılım diyince direkt kod olarak görmeyin, teknolojik cihazlar ve yapay zeka buna bir örnek.
Mesela beni görmeden hiçbiriniz benim hakkımda yorum yapamazsınız, çünkü hepsi gerçek kişiliğimi göstermez. Ancak görürsünüz ve bir süre yüz yüze görüşür isek benim hakkımda gerçekleri konuşabilirsiniz.
Korkak olanlara, Dinleri ile iyi sömürülmeler diliyorum.

Uzun uzun yazmayacağım. Ben varolmadığına inanıyorum. Tartışmalara girip, araştırma yapmaya, birilerinden varolduğuna dair bilgiler edinmeyi de inkar ediyorum. Ben yaklaşık 12 yıldır böyle mutluyum.

Ölümden sonrası için hiç mi korkun yok diye soruyorlar. Yok, genel anlamda ölümün çok abartıldığını düşünüyorum. Kendi en yakınlarımda bile ağlamadım, yas tutmadım. Sadece o insanı tekrar fiziksel olarak göremeyeceğim için üzüldüm. Gaddar değilim, aksine duygusalım. Ama yapım böyle.

Eğer bir yaratıcı varsa, islam doğruysa ölümden sonra ne yapacaksın diye soruyorlar. Onun cevabını da kendimce şu şekilde veriyorum. Eğer gerçekten bir yaratıcı varsa, ve bu yaratıcı bize anlatıldığı gibi büyük güç, kudret ve bilgi sahibiyse, mantık çerçevesinde benim bu düşüncelerime sonuna kadar saygı duyacağını düşünüyorum.

Hz.Adem yaratılırken "Şeytan" yapması gereken şeyi yapmadığı için Allah tarafından cezalandırıldı. Kıyamet kopana kadar ki amacı herkesi İslam dininden uzaklaştırmak ve herkesi günaha sokmak, Allah ise bizi bir imtihana sokarak "Şeytan"a uymamamız için bizi yarattı.
Biz seytana uymayalim diye yaratildiysak obur hayvanlar neden var? Sadece biz olabilirdik. Illa hayvan yememize gerek yoktu yani. Ayrica milyonlarca yil gecmis dunyanin yaratilisi ustunden ve baslangictan gunumuze kadar Tanri'yi goremedik biz. Acaba nerde gizleniyor?

Tanrı var ise söyle de bana mesaj atsın, bu güne kadar neredeydi merak ediyorum :)
Evrenin sorunsuz olduğunu diyen, ya korkaktır yada iradesi zayıf bir kişidir.
Dinler insanların korkusundan beslenip, o kişinin iradesini kontrol altında tutup istediği gibi yetiştirmek için vardır. Eğer iradeniz zayıf ise bir dine inanıyor ve korkuyorsunuzdur.
Eğer iyi bir araştırma yaparsanız, bütün Dinlerin saçma sapan çelişkilerini anlarsanız. İşte o zaman iradenizi siz yönetirsiniz.
Madem Tanrı var diyorsunuz ve bunu İslamiyete çekiyorsunuz.
Ben de Yazılımın Tanrı olduğunu söylüyorum, kanıtım da var. İnsanların hayatını kolaylaştırıyor ve insanlara birçok yardımı dokunuyor. Yazılım diyince direkt kod olarak görmeyin, teknolojik cihazlar ve yapay zeka buna bir örnek.
Mesela beni görmeden hiçbiriniz benim hakkımda yorum yapamazsınız, çünkü hepsi gerçek kişiliğimi göstermez. Ancak görürsünüz ve bir süre yüz yüze görüşür isek benim hakkımda gerçekleri konuşabilirsiniz.
Korkak olanlara, Dinleri ile iyi sömürülmeler diliyorum.
Hocam zaten öbür tarafta kimin haklı olduğunu göreceğiz.

Biz seytana uymayalim diye yaratildiysak obur hayvanlar neden var? Sadece biz olabilirdik. Illa hayvan yememize gerek yoktu yani. Ayrica milyonlarca yil gecmis dunyanin yaratilisi ustunden ve baslangictan gunumuze kadar Tanri'yi goremedik biz. Acaba nerde gizleniyor?
Doğada her şey bir biri için vardır. Gizlenmiyor. Çünkü o görülebilen bir varlık değil. Doğa üstü varlık. Bir bedeni yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı