Muhammed Ali Ergan
Hectopat
İnancınıza inanmadığı için öldürüldüler.Keyfi mi öldürüldüler?
İnancınıza inanmadığı için öldürüldüler.Keyfi mi öldürüldüler?
Tek diyeceğim "yoksa zaten sadece biraz vakit kaybedersiniz" mantığının yararlı olmadığı.Ya ne alaka? Ben diyorum ki günde 5 vakitini kılsan maksimum şu kadar gider, varsa öbür dünya orada rahat edersin diyorum. Siz bana savaş, insan katliamından bahsediyorsunuz.
Varsa öbür dünya orada da onları yapanlar cezalandırılır.
Mesajım alakasız şekilde çarptırılıyor.
İnanıp, inanmamak sizde demiştim.
Onları yapanlar işte o 5 vakit namaz kılanlar.Varsa öbür dünya orada da onları yapanlar cezalandırılır.
Ben o arkadaşla tartışmayı bıraktım. Az önce "Kur'an gerçek olmasa yeni kitap gönderilirdi, o yüzden gerçek" dedi.Evreni, atomları, canlıları; tuğla, bina mantığıyla düşünmeniz bu konuda hiçbir şey bilmediğinin kanıtı.
Bu tarz kişilere cidden üzülüyorum. Kendi dinlerini ne kadar gerçek ve sarsılmaz kabul etmişlerse ne kadar mantıksız olursa olsun sorgulamadan inanıyor ve savunuyorlar. Dinlerinin bir masaldan ibaret olduğunu anlamak istemiyorlar ama bunların anlaması için konuşulmalı. Biz susarsak daha kötü olurlar.Ben o arkadaşla tartışmayı bıraktım. Az önce "Kur'an gerçek olmasa yeni kitap gönderilirdi, o yüzden gerçek" dedi.
Bak bakalım keyfi mi? Bedir savaşı tarihi ve özeti - Bedir Savaşı nedenleri ve sonuçlarıİnancınıza inanmadığı için öldürüldüler.
Dostum Kur’an'ın bozulduğunu kanıtlasana.Her duyduğuna inanmamanı tavsiye ederim.
Milyonlarca.
Uhud, bedr?
Masalda öyle oluyordu değil mi?Hz. Muhammed'in amcasını öldüren, üstüne üstlük işkenceler yapıp iç organlarını dışarı çıkaran putperesti affettiği savaştan; kendi dinlerine inanmadılar diye öldürdüler insanları diye bahsetmeyin.
Masalda öyle oluyordu değil mi?
Ya nasıl? Doğrusu öğretsenize bize. Kaynak atmayı da unutmayın.Masalda öyle oluyordu değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.