Tanrı var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Var hocam sıradaki soru.

Bence allah var çünkü allah insan gibi değil insanlar allahı sanki insanmış gibi değerlendiriyorsunuz onun yaratıcısı kim diyince birde dinimize arap masalı diyorsunuz dünyada 1000 tane din var çoğunda tanrı var insanları kandırmak içinse neden allahın olduğu kanıtlanmıştır gidin kuran okuyun anlarsınız ateistler.
Kuranı okuyun gençler dinden daha çabuk çıkarsınız.

Umarım şaka yapıyorsundur.

Yani şu konuların açılmasına karşıyım. Cevap da vermeyeyim diyorum ama yorumlara bak aga. Kafayı yersin. Kur'an şöyle diyor, böyle diyor. Şu an elimin altında Kur'an var, anlaya anlaya, not ala ala okuyorum ve birçok da yanlış buldum. Kur'an, bilim ile çelişmez diyen ilahi profesörleri, hangi işkembeden sallıyor, işlerine gelmiyor da bilerek mi sallıyor yoksa gerçekten de gözleri kör mü olmuş anlamadım? "Tanrı var mı?" sorusu baştan hatalıdır. Hee ama bu soru sorulabilir mi? -Evet. Ama düzgün bir tartışma ortamında. Peki, burası düzgün bir tartışma ortamı mı? -😂🤣 Kimse bunu bilemez. Ancak Descartes gibi Tanrı fikri oluşturabiliriz.

İşlerine gelmiyor, "birr atteistiiğğğn beşyüsbinn aboonesi vaaar" diye bağırarak ağlayan hocaların diyanet tarafından fonlandığını biliyoruz.

Var boşuna mı yaşıyoruz.

Neye nereye kime soruyorsun? Burada öbür tarafı görmüş birisimi var? Kendi din düşmanlığını başkalarına empoze etmeye çalışmaktan başka bir şey değil bu konu, ayrıca merak etme sonsuza kadar yaşamayacaksın ölünce sorunun cevabını öğrenirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı