Ne oldu? Mağdur edebiyatınamı başladınız şimdi?Bu forumda karşısındakine nasıl hitap edeceğini bilmeyen kişilere cevap vermeyeceğim.
Ne oldu? Mağdur edebiyatınamı başladınız şimdi?Bu forumda karşısındakine nasıl hitap edeceğini bilmeyen kişilere cevap vermeyeceğim.
Hepsinden haberimiz var da efendim sizin bizim neyi savunduğumuzdan haberiniz yok. Dinozorların yaşadığı bir dünya insanlar için yaşanılabilir bir yer olur muydu. Veya dediğiniz oksijensiz ortam...Evrende düzen vardır diyen, güneşin dünyaya olan yakınlığının zamanla uzaklaştığından haberi yoktur, bir günün yirmi dört saatten daha az bir saatte tamamlandığından haberi yoktur, meteorlar ve patlamalar yüzünden yok olan canlı türlerinden haberi yoktur, şu an dünyasında rahatlıkla aldığınız nefesi milyar sene önce ki dünyada alamadan öleceğinden haberi yoktur, volkanlardan dolayı patlayan topraklardan haberi yoktur, saniye başı dünyaya düşen meteorlardan ve sayamadığım ve bilmediğim daha çok şeyden haberi yoktur. Bırakın artık düzen var söylemlerini, yıldızlar ölüyor, evren gitgide soğuyor, güneşin ömrü azalıyor, bırakın artık.
Kanıt sunsana o zaman.Tanrı insanları savunmayacak, aksine yargılayacak, her dinde bu böyle.
Kanıt çok ama diyelim yok peki olmadığına kanıt var mı?
Açıklayınız.
Soru sordum size.Bu yaklaşımın yanlış sorgulamak doğru hakaret etmesinler yeter Kafirun Suresine ters düşüyorsun. Sen hakaret edince onlar da ediyor. Seviye düşüyor.
Evrende düzen yok ki. Olsaydı göktaşları gezegenlere çarpmazdı ve türler yok olmazdı. Buz devri gerçekleşmezdi. Sizin dayandığınız tek şey 'Bu evren çok mükemmel DNA çok mükemmel o zaman tanrı var' düşüncesi. Daha çok açılmanız lazım.Allahın varlığı ayan beyan ortadadır. Şu forumda bile kaç tane moderatör düzenleme yapıyor. Bir yönetici olmadan bu kadar denge bunca süre zarfında ayakta kalamazdı.
Olmadığını iddia eden iddiasını ispatla mükelleftir.
Cehalet, argümanın kısıtlıyken karşındakine hakaret ederek kibirle kendini haklı çıkarma girişimindir.
Siz gittiniz galiba, çok eminsiniz.
Tamam ya, rüyanızda gördüyseniz kesin doğrudur. Niye başta söylemediniz?Ben de gitmedim ama rüyamda gördüm her şeyi.
Yıl olmuş bilmem kaç, şu devirde hala "bir yaratıcı yoktur" demek aptallıktır ya. Böyle söylemesi için -30 iq olması gerekir, aptal olması gerekir, düşünememesi, sorgulayamaması gerekir insanın. Yazık gerçekten, sosyal medyada koyunlaştırılmış, aptallaştırılmış cahil gençliğe çok yazık.
Cahil olan kim belli, kendinizi böyle ifşa ediyorsunuz çok komiksiniz.Görüşleri farklı olan kişilere aptal demedim, yazdığımı iyi oku. Bir yaratıcının olmadığını düşünmek gerçekten aptallıktır, hadi Kuran'ı da bilmiyorsunuz, okulda biyoloji ders görüyorsunuz hiç mi aklınıza gelmiyor "ya bu sistemi, bu dengeyi kuran, düzenleyen kim acaba? gerçekten de kendi kendine mi oluştu bunlar?" böyle bile düşünememek ve evrendeki sayısız kanıtlara rağmen her şeyi reddetmek CAHİLLİKTİR.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.