Şikayetvar'dan ceza alıyorlar mı hocam? Ona göre edeyim.Başvurun çeksinler cezayı.
Teşekkürler, İTopya ve Mayfabiyotil bekleyin daha da ifşalancaklar bunlar.
@Mysweethoney 2 tane kızgın attın bekliyorum konuya bakalım kim haklı.
Şikayetvar'dan ceza alıyorlar mı hocam? Ona göre edeyim.Başvurun çeksinler cezayı.
Teşekkürler, İTopya ve Mayfabiyotil bekleyin daha da ifşalancaklar bunlar.
@Mysweethoney 2 tane kızgın attın bekliyorum konuya bakalım kim haklı.
İşte Adamlık, İşte cesaret, İşte fesaret yürü be!Kızgın atanları bu sitelerden alışveriş yapmaya çağırıyorum. Bakalım ne kadar kararlılar fikirleri hakkında.
CİMER veriyor ceza şikayet var daha çok müşteri frima arabulucu gibi.Şikayetvar'dan ceza alıyorlar mı hocam? Ona göre edeyim.
Sayın Berkcan T., Ürünü başka firmadan satın almışsınız. Ekte faturasını verdiğimiz Teknolojipazar firmasından satın almış olduğunuzdan dolayı firmamız ile bir alacak verecek durumu yoktur. Hakem Heyetinde oluşan bu yanlışlıktan dolayı mahkeme yolu ile itiraz işlemleri başlatılmıştır. İade talebinizi satın aldığınız firmadan gerçekleştirmeniz gerekir. Firmamız ise ürünün teknik servisi ile sorumludur.
Bunu nasıl cevap olarak verebiliyorlar? Fatura Teknobiyotik'in kestiği fatura değil mi?
Kızgın atanlar sadece öfkesini belirtiyor firmaya karşı , kızgın atmak mesajını beğenmedim demek değil ki. Forumda kızgını dislike komiği de salak anlamında kullanıyor insanlar malesef ama ikisinin de bunlarla alakası yok. Biri öfke hissettim diğeri de güldüm işte.Kızgın atanları bu sitelerden alışveriş yapmaya çağırıyorum. Bakalım ne kadar kararlılar fikirleri hakkında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.