The Last of Us Part 1 Steam'de 1282 incelemede %40 olumlu aldı

• Konuyu başlatan 490836
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 203
  • Görüntüleme 15.580
PC de God of War, Spider-Man ve Days Gone oynayan biri olarak Last of Us'ın bu sistem gereksinimlerini görünce ön sipariş vermeme kararı vermiştim iyi ki öyle yapmışım anca yaza 1660 Ti ile oynanacak hale gelir yaz indirimlerinde daha ucuza alırım. Kimse RTX3060 ve üstü rahat oynuyor demesin bu PC de bu 3 oyun da high ayarda çalışıyorsa bari medium ayarda 40 50 FPS alacak optimizasyonu yapmaları lazımdı.

Bir tek benim için sorunsuz çalışıyor oyun herhalde. 12GB VRAM'den dolayı sanırım. Ultra ayarlarda 1080p 60-70fps oynuyorum.
Siz nasıl başardınız hocam? Konuda problem yaşamayan bir siz varsınız.

Her anlamda iyi iş çıkarması bir yana her oyunda üstüne ufak ufak koyarak güncelliğini de korumayı başarıyor. RE7 ile RE4'ün aynı motorda yapılmış olması biraz şaşırtıyor insanı.
Aynen öyle. Source, RE Engine, ID Tech (Doom oyunlarının da optimizasyonu mükemmel) motorları piyasada yaygınlaşırsa daha düzgün çıkmış oyunları oynayabiliriz ama tüm yapımcılar Unreal Engine konusunda ısrarcılar. Umarım UE5'de güzel optimizasyonlu oyunlar görürüz.

Siz nasıl başardınız hocam? Konuda problem yaşamayan bir siz varsınız.
Şubat'ın başında pre-orderladım, ondan herhalde :D. Şaka maka, ben de anlamadım. İncelemelere vs. ve buraya baktım herkes için sorunlu bir launch olmuş, başta Ultra'ya almaya korktum ama sonra aldım, ayarların yarısı High, yarısı Ultra'daydı aksine fps arttı. Garip. Oyun içi VRAM kullanımım 9197 falandı bu arada. GPU kullanımı %98, CPU maks %75.

Yayınladıkları sistem gereksiniminden belliydi böyle bir durum olucağı , şirketler artık işin kolayına kaçıyor oyunu sal geç sonra yama ile düzeltiriz şeklinden iş yapıyorlar.

Yabancı kaynaklarda gameplay videolarına baktım sorun yok gibi duruyor. Vram kullanımı yüksek evet. Ben inmesini bekliyorum henüz denemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı