The Witcher 3 sıkıcı bir oyun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@cortex47 ısrarla bu oyun balon diyen de sizsiniz ama kendinizle çelişiyorsunuz.

Hayır? Bana göre bu oyun balon. Ben bu oyunu beğenmedim. Hâlâ aynı şeyleri söylüyorum. Size göre balon değildir, olabilir. Ama bu size kimseyi küçümseme hakkını vermez. Ayrıca size nerede hakaret ettim görmek isterim.
 
Vermediniz? Verdiğiniz cevap 2 saatle oyun yargılanmaz. E soru bu değil ki? Ben 10 saatten fazla oynadım bana göre hâlâ balon?
Demek ki RPG oyunu sevmiyorsun ki bence 10 saat de çok fazla değil ne yaptığına da bağlı biraz. Neyse ama arkadaş 2 saat oynayıp yargılamış sorun da bu.

İlk 2 saatte sıkıcı gelip te sonra eğlendiren bir oyun görmedim daha.
Mesela RDR 2 en güzel kanıtı bunun.
Witcher dan başkası değil bana göre.
 
Demek ki RPG oyunu sevmiyorsun ki bence 10 saat de çok fazla değil ne yaptığına da bağlı biraz. Neyse ama arkadaş 2 saat oynayıp yargılamış sorun da bu.


Witcher dan başkası değil bana göre.

Size göre bu bir sorun ama arkadaşın sorusu bu değil. Soru bu oyunu size göre farklı kılan ne?
 
@350070 Cyberpunk 2077'nin ilk 1 saati çok sıkıcıydı da sonradan bayağı açıldı. Her şeyiyle beraber 80 saate yakın bir oyun sürem bulunuyor.

Onu size değil diğer arkadaşa yazdım çünkü kendisi sizden dahi kaba, neden silindiğini de anlamadım, zira bu bir hakaret değil. Fakat siz insanlara üstten bakıyorsunuz sizin sevdiğiniz şeyleri sevmiyor diye, bunu da arkadaşa "evlat" diyerek gösterdiniz. Eğer kudurma kısmını hakaret olarak algıladıysanız özür dilerim. Amacım hakaret etmek değil, aldığım sözü iade etmekti sadece.
 
Sorduğum soruyu tekrar okutturuyorlar @cortex47 bak sen nasıl anlıyorsun bunların oyundan kafası güzelleşmiş fazla oyunda zararlı demek ki onu da anlamış olduk😀😀🥲

Ben anlamadım çok mu zor alttaki 1'e basıp konunun açılışındaki mesajı okumak? Çok ilginç. Oyunu sevmeyenlere karşı kin kusup sonra haklı çıkmaya çalışıyorlar.
 
Witcher serisini (1.2.3. ve DLC'ler dahi) bitirmiş ve kitabını okumuş birisi olarak söylüyorum ki bu oyun balon değildir koskoca bir evreni ve karakter hikayeleri vardır zaten başarısı herkes tarafından kabul görmüştür ha sevmeyeni olabilir ama boş balon muamelesi yapan gitsin Valorant oynasın.
 
@508665 kardeşim onu geçtim. Bir de bize akıl dersi vermeye çalışıyorlar, oyunu oynayan da sadece 2 saat oynamış. Gelmiş oyunun eksilerini ve artılarını say diyor. Yahu sanki saysam göreceksin :D Oyunu başta 2 saat oynayarak kötülemeye meyilli birisi. Böyle birisine ne desen zaten anlamayacaktır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı