The Witcher 3 sıkıcı bir oyun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sayın @CS Relboron deneyimlerinizi paylaştığınız ve bir de oyunu seven biri olarak radikal tavırlarla diğer arkadaşlar gibi olmadığınız için teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıcı bulabilirsin, çok normal anlarım. Yalnız şu oyunda derinlik yok, tekdüze diyen insanın tamamen "bakın milletin beğendiğini beğenmedim" motivasyonuyla hareket ettiğini düşünüyorum. En ufak yan görevinde dahi derinlikli hikayeleri olan, ana hikayeyi seçimlerinizle etkileyebildiğiniz, kurt adama dahi karakter analizi yaptıran bir oyun tekdüzeyse sizin için "detaylı" oyun anlayışı nedir?

Yani gerçekten gereksiz bir Witcher 3 kötüleme furyası almış başını gidiyor. Oyunu beğenmemek ayrı, oyunda derinlik yok, tekdüze, detaylı değil demek ayrı. Bunu kime söylerseniz söyleyin oturur güler size.

Bu konu da haklısınız oyunu sadece 2-3 saat oynamış olmama rağmen yan görevler üzerinde gerçekten çalışılmış olduğunu gördüm.
 
Şu bütçe ile oyun değerlendirme muhabbeti o kadar komik ki :D "Düşük bütçeyle yapılmış o yüzden beğenmeliyiz." diye bir şey yok. Bir oyunu savunacaksanız bari doğru düzgün savunun, bu kadar komik argümanlara gerek yok.
Beğenmeliyiz demedim. Adam doom ile witcher kıyaslıyor sen daha ne okuduğunu anlamıyorsun yazıyorsun buraya.
 
Casual oyuncu işte. CS:GO oynim 2 ateş edim çıkim kafası.

2100 saat CS:GO sürem o oyunu bu sürede FACEIT'te veya ESEA da casual oynayan bir insan görürsen bana da haber ver. Siz taktiksel ve eğitimle zar zor öğrenilen oyunu 30 IQ ile de oynanabilir. The Witcher'ı bir tutun bakalım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Casual oyuncu işte. CSGO oynim 2 ateş edim çıkim kafası.
Ben de oyunu satın aldım ama dâhâ oynamadım, hikayesine net yorum yapamam ama bu oyuna takıntılı olupta şişirilmesi mevzusundan rahatsızım.

Bu tür açık dünyalı hikaye oyunlarının hikayesi ise her zaman geç açılıyor, 3-5 saatte anca mekanikler kısmen öğrenilir. 😂
 
Far Cry 5 ve Witcher 3 bir değil çünkü. Kaldı ki ben Witcher 3 için örnek verdim, bana okuduğunu anlamıyorsun diyorsun da bence o kişi sensin. Adam Witcher 3 için en az 4-5 saat oynanmalı dedi, ben de 20 saat dedim. Neler anlatıyorum yahu? :D Okuduğunu anlamada sonuncu milletiz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı