TurkNet'e Geçmek

Bende ucu ucuna kesilmiyor ama TEDAŞ saolsun sıfırlanıyor kayıt verileri. Ping değişmese bile en azından indirme hızı için Türk Telekom'dan çıkmayı düşünüyorum. Zaten kotayı aşmasak pingim 90-110 arası dolaşıyor.
Elektrik mi gidip geliyor yoksa voltaj düşmesi mi oluyor? Ben Vodafone kullanıyorken inan bak çok kötü firma. ADSL SNR değerim 30.9 ve hat zayıflaması 0. CRC hatası 0 ve sürekli kopma oluyordu. Gündüz ping 10 ise akşam bu 25-30. Sürekli iç tesisatın kötü, bilgisayarların virüslü. Biri geliyor iç tesisat kötü diyor, diğeri geliyor iç tesisat mükemmel sorun bilgisayarlarda. Son çıkıyorum dediğim hafta öyle bir ilgilendiler ki çıkmamam için düzeldi internet resmen, hiç sorunsuz bir hafta kullandım kapanmadan. Açıkçası ben hız testini pek güvenli bulmuyorum. Çünkü o an arka planda internet kullanılıyorsa farklı çıkıyor. Açıkçası apartmanda ankastre kutusunun olduğu odanın anahtarı bende hep. Diyor ki ekiplerimiz ankastre set mudale etti sorun yok.
 
Bir yıla yakın türknet abonesiyim bende türk telekom kullanıyordum çok araştırdım en sonunda türknet'e geçiş yaptım. Tabi benim bulunduğum bölgede altyapı türk telekom'a ait olduğu için türknet'in YAPA altyapısı olmadığı için sürekli kopmalar yaşıyorum bu sorunlar devam ediyor bir müşteri temsilcisi yok malasef arayıp kayıt bırakıyorsun internet ile ilgili ne gibi sorunun varsa bu durumu online işlemlerden takip edebiliyorsun. Türknet boş port varmı bazı kişilere hattını iptal ettirdikten sonra hizmet veremiyorlar malasef. Ben son 5 gün kalmıştı taahhüt bitimine türknet'e gerekli belgeleri kargo ile gönderdim hiçbir türk telekom çalışanı ile muhattap bile olmadan tüm işlemleri gerekli evrakları aldıktan sonra türknet sizi arayıp sesli onay aldıktan sonra işlemleri başlatıp taahhüt gününün dolması ile birlikte türknet'li oluyorsun cep telefonuna gerekli bilgiler geliyor zaten.Yani sen uğraşma iptal işlemleri ile gönder belgelerini, iptal ettirip geri başvurmak çok uzun bir işlem zaten benim yaptığım bu şekilde oldu hiçbir sıkıntı çekmedim sadece bir 40 tl gibi ekstra bir ücret ödedim ilk fatura ile oda kurulum parasıydı yanlış hatırlamıyorsam.Aşağıdaki rehber sana yardımcı olacaktır.

TurkNet - ADSL ve VDSL hızında Sınırsız İnternet Paketleri
Hocam ttnette ev telefonu kullanıyormuydunuz ?
 
İlk aldığımda bende tek fatura zannediyordum ama malasef internet ayrı telefon ayrı fatura ödüyordum.Sonra 2.ay türk telekom müdürlüğüne giderek ev telefonu paketini konuştukça öde tarifesine geçirdim evdeki telefonu ondan sonra kullanmadığım için fatura gelmedi sadece internet faturasını ödüyordum.Zaten türkne'e geçerseniz 59.99 tl sabit fatura geliyor ayrı bir telefon faturası gelmiyor.
 
İlk aldığımda bende tek fatura zannediyordum ama malasef internet ayrı telefon ayrı fatura ödüyordum.Sonra 2.ay türk telekom müdürlüğüne giderek ev telefonu paketini konuştukça öde tarifesine geçirdim evdeki telefonu ondan sonra kullanmadığım için fatura gelmedi sadece internet faturasını ödüyordum.Zaten türkne'e geçerseniz 59.99 tl sabit fatura geliyor ayrı bir telefon faturası gelmiyor.
Şu yönde bir endişem var:Ayrı ayrı fatura ödüyoruz biz Türk Telekoma şimdi belgeleri TurkNet e gönderirsem ikisinide iptal ederler mi yoksa telefonu ödemeye devam eder miyim ?
 
Korkmanıza gerek yok telefon ile internet faturası beraber olmuş oluyor toplam 59.99 tl yapıyor.Bir fatura örnek olsun aklında soru işareti kalmasın diye aşağıya ekliyorum.Türk telekom gibi telefon faturası ayrı internet faturası ayrı değildir.

faturA.PNG
 
Korkmanıza gerek yok telefon ile internet faturası beraber olmuş oluyor toplam 59.99 tl yapıyor.Bir fatura örnek olsun aklında soru işareti kalmasın diye aşağıya ekliyorum.Türk telekom gibi telefon faturası ayrı internet faturası ayrı değildir.

Eki Görüntüle 284437
Hocam emeğinize sağlık ancak yanlış anladınız beni :D Turknete geçince TTNET faturalarımın devam edeceğinden şüphe ediyorum.
 
Rica ederim :) benim faturalarım devam etmedi iptal edildikten sonra sana son ayın faturası gelir onu ödersin, başkada ben TTNET faturası ödemedim. Ama taahhüt gününü sakın kaçırmadan başvur yoksa ödersin 2 kat para.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı