Valorant berbat bir oyun

Riot Games olabildiğince geniş kitlelere ulaşmaya çalıştığı için oyuncu kitlesi vasat altı oluyor. LoL'e 11-12 sene önce ilk başladığım dönemde oyuncu kitlesi neyse, şuanda da benzer kitle devam ediyor. Elo yükseldikçe elbette biraz daha iyi bir kitleye kavuşuyorsunuz ama oralara çıkana kadar sıdkınız sıyrılıyor (TR sunucusunda yüksek elo'ya çıkmak da kurtarmıyor maalesef)

Valorant ilk çıktığı zamanlar bandwagon'a katılıp Valo'ya başladığımda oyuncu kitlesinin LoL'den de beter olduğunu gördüm. Oyun olarak da pek bir özelliği olmadığı için bırakmam uzun sürmedi. Çevrenizde beraber oynayabileceğiniz bir grubunuz yoksa çekilecek dert değil.
 
Riot oyunlarını ve oyunların kitlesini hiçbir zaman beğenemedim. Zaten dünya geneli olarak CS:GO daha çok oynanıyor fakat nedense Türkiye'de Valorant daha çok oynanıyor.
 
Yücelik gelmeden önce immoydum. Sonra yücelikte takılı kaldım. Oyun aslında güzel ama TR serveri toksik dolu. Demir liginden hesap satin aldim benim gibi çok fazla smurf oluyor. Demirlerle degil de smurflarla vs atiyoruz girdiğimde🤣🤣 ekstra olarak oyun bağımlılık yapıyor uyuşturucu gibi Riot'un oyunları geçen hafta sildim ve gerçekten kafam rahat. Sanada tavsiyemdir git baska oyun oyna boş ver Online oyunları.
 
Oyunda spray diye bir şey yok zaten, ne zaman maça girsem herkes One tap atıyor. CS'de böyle bir durum yok, kafadan vurunca gerçekten insanı tatmin ediyor ve öyle Valorant'ta olduğu gibi her önüne gelene HS atamıyorsun. Keleşle spray atmanın da tadı başka.
Bir de adamlar aaa diye bağırıp, sümük gibi yapışıyor. Çok komik ya. 🤣
 

Yeni konular

Geri
Yukarı