Witcher 3 çok sıkıcı

Ben direk Witcher 3'den başladım. Daha önce RPG oyunu oynadım ama hiç biri bu kadar sıkıcı değildi. İlk aldığımda 25 saat oflaya poflaya oynadım. Sıkılınca yarıda bırakıp sildim. 1 yıl sonra tekrar indirip 10 - 12 saat daha oynadım. Oyun sonlara doğru sarıyor ama hala beğenmedim oyunu.

Başta biraz sıkıcı olur ama ilerledikçe Witcher 1, 2 bile aldırır. İlk birkaç saat zorla oynadim, kalan 100 saat her dakikasında zevk aldım hatta dizi çıkmadan önce kitapları bile almayı düsündürdü. RDR2 ve Witcher 3 bence en iyi oyunlar.

Oyunun hikayesine ve yapısına alışkın değilseniz çok ama çok normal. Örneğin ben RPG oyunlarını ve Witcher evrenini çok seven biriyim. Oyunun ilkini ve ikincisini oynadım. Fakat üçüncüsünü oynayamadım bilgisayarım kaldırmadığı için.

Oyuna ön yargıyla başlamama rağmen aşırı sevdim. Çoğu oyuna göre mekaniği olsun, hikaye gidişatı ve karar verme vs. olsun daha iyi. İlk 5 saat her oyunda sıkıcıdır, devam etmeni öneririm.
Bugün de dizisine başladım.
Geçenlerde almıştım indirdim dün bugün girdim ama çok sıkıcı geldi.
Oyun acaba ilk başta böyle mi oluyor?
Oyuna ön yargıyla başlamama rağmen aşırı sevdim çoğu oyuna göre mekaniği olsun hikaye gidişatı karar verme vs. Daha iyi, ilk 5 saat her oyunda sıkıcıdır devam etmeni öneririm
Bugünde dizisine başladım

Geçenlerde almıştım indirdim dün bugün girdim ama çok sıkıcı geldi.
Oyun acaba ilk başta böyle mi oluyor?

Evet başlarda bende aynı sen gibi sıkılmıştım hatta çok sıradan demiştim am herkesin bu kadar övdüğü oyun bu olamaz deyip biraz daha devam edeyin dedim ve şu anda 121. saatimi geride bıraktım. Tabii itiraf ediyorum 121. saatte zirvede bıraktım ve sıkıldım Skyrim'e başladım. Fakat evet başlarda sıkıcı gelebilir ama devam ettikçe çok güzel bir hikaye ile karşı karşıya kalacaksın emin ol. Kombatda çok bir beklentin olmasın, kaç vur kaç vur işte ama bence salma, bırakma, devam et gör bak seveceksin.

oyuna 2-3 defa oturup birkaç saat oynayıp bıraktım. Her oturusumda da başta sıkılıp bırakmadan önce oynadığım yerleri unuttuğum için en. baştan oynadım. bir yakalama noktası var aynı bir araba debriyaji gibi, bir anda ne kadar ucu açık ve güzel bir evrene girdiğini fark edince su gibi akıyor. sonuç olarak 120 saat dlcler ile birlikte oynadım birkaç sene önce.

3. oyundan başladım. Oyunun başından beri 0 sıkılmayla sağlam oynadım. 2 DLC yi + ana hikaye + kontratlar + haritadaki işaretler filan diye diye şuan 150 saattim var ve biraz daha zorlasam tek 1 bitirişte 300 e yakın oynarım çünkü oyun bitmiyor ve mükemmel.

Oyuna simdiden sıkıcı diyorsan bosa almissin açik ara dunyanin en iyi oyunu ve yılın oyunu seçilmis bir yapit hangi kafayla oynuyorsun bilemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı