Yaratıcı - zaman ilişkisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle iyi bayramlar dostlarım. Bugün internette gezerken "yaratıcı nasıl ezelden beri var oluyor?" diye bir başlık gördüm. Okudum ve bunu da sizlerle paylaşmak istedim. Ateist kardeşlerim bir yaratıcıyı zaten kabul etmiyorlar. Linç yemek istemiyorum🙃. sadece sizin bu konuda ne düşündüğünüzü merak ediyorum.
Zaman zaten yaratıcının yarattığı bir MAh'luk veyahut bir kuraldır. Bu sebeple de kendi yarattığı bir kurala bağlı olmasını elbette bekleyemeyiz. Kendi koyduğu kurala bağlı olursa elbette bu bir yaratıcı olmaz. Yaratıcı da bu zaman kavramını sonradan yaratmıştır. Bu sebeple de kendisi zaman kavramına bağlı değildir. Çok basit bir açıklama ama bunun üzerinde bayağı düşündüm. Sizce mantıklı bir düşünce mi, fikirlerinizi bekliyorum?
Zaman Allah'ın bizler için yarattığı bir şeydir. Öbür dünyada zaman kavramı yoktur. Mantıklı demişsin kardeşim. Sıkıntı yok.
 
Bizim evrenin zamanı teorik olarak Bing bangle başladı. Eger coklu evrenler varsa onlarin zaman kavrami bizimkine benzemeyebilir. Yaratici bilimin işi değil. İnsan beyninin bir savunma mekanizmasi bana göre. Diyorlar ya her şeyi tanri yaratti ise tanriyi kim yaratti. Bu sorunun cevabi beynimizdir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı