11 yaşında boy uzatıp kas nasıl yapılır?

Kardeşim senin yaşındayken doktora gittiğimde bana maksimum 1.70 olursun demişti. Sonra bir takviye verdi. Seven seas pulse omega 3 diye bir kutu balık yağı. Boyum 1.90 şimdi. Bir anda aşırı uzama yarattı. Bir doktora sorup kullanmaya başlayabilirsin.
 
Küçük kardeşim istersen ayran şişesini bütün sok midene gene olmaz. Genetiğin neyse o kadar uzarsın boyun maksimum seviyesine o kadar gelebilir. Boşa kürek çekmeye gerek yok. Zamana bırak o uzar eğer genetiğin buna elverişliyse. Keza sadece boy değil vücut kılından tut birçok şey gen tarafından belirlenir. Örneğin köseyim kıllarım çok az diye diye de kendini yırtmana gerek yok hepsi genetiktir.
 
26-32 arası.



Ben nasıl uzatırım diye açtım.
Ben 16 yaşındayım boyumu uzatmaya kas yapmaya fazla önem vermiyorum sadece günde başlarken 15 sonraları arttıra arttıra şınav çektim şimdi tek seferde 50’ye çıkıyorum, okula bisiklet ile gidip geliyorum, her gün süt içiyorum, benim kilomda az kaslarım küçük ama ben kafaya takmıyorum, sınavlara odaklanıyorum😁 ama benim denizde yüzme imkanım var o ayrı, yüzmeyi çok severim tek seferde 300 metre yüzebiliyorum, yüzebiliyorsan yüz omuzların genişler kalıplı durursun😁👍
 
Kardeşim senin yaşındayken doktora gittiğimde bana maksimum 1.70 olursun demişti. Sonra bir takviye verdi. Seven seas pulse omega 3 diye bir kutu balık yağı. Boyum 1.90 şimdi. Bir anda aşırı uzama yarattı. Bir doktora sorup kullanmaya başlayabilirsin.
Onla alakası yok genetik anlayın şunu GENETİK! bıktım artık ayrıca takviye sağlıklı şey değil hele uzun süre kullanırsan hiç git balık ye takviyeyle boy uzatma bunlar boş ve sağlıksız şeyler.
 
11 yaşındayım kilom 26-32 arası boyum 1.25-1.31 civarı boy yapmak istiyorum ama yapamıyorum. Kas yapamıyorum nasıl yapabilirim?
@lieanddippydeath
@Affansen.
@hyalcinarikan
@User not found.

O yaşlarda kendimi spora adamıştım, spor yaptım, az da olsa etkisi olmuştu, baklava istiyorsan 2 tane 2 KG dambıl al yeter sana. Bir koltuğa bir elini koy bir elinde dambıl, michael jackson gibi eğilmen lazım, dambıl olan elini dirsek atar gibi geriye at, sırayla 50 şer kez her gün yap, sırt bölgesinde kasların çıkmaya başlayacaktır, omuzların genişleyecek. Kol kası istiyorsan 10 ile başlayarak her kol için 10 toplam 20 kere kaldır, her gün 2 katı kadar kaldır yani bir kola 20 kere toplam 40 kere, her gün böyle devam et, yulaf ezmesi ya da yulaf tahıllı barlardan yemelisin. Kas öyle hemen olmuyor, yaklaşık 3 sene kadar spor yaptım. Çok çalışsamda 1 2 ay spor yapmayınca kilo alıyorsun ve hepsi boşa gidiyor.
 
Aynen kardeş doktordan daha iyi biliyorsun tebrikler.
Aynen, omega 3 ün inanılmaz boy uzatacağını düşenmeyecek kadar iyi biliyorum. Genetik diye bir şey var hiç araştırdın mı? Bak ciddi söylüyorum araştır ufkun açılacak. Araştırma yaparak bir çok doğru bilgiye ulaşabilirsin bunları bilmek için doktor olmak gerekiyorsa bu konu hakkında yazan herkes hiçbir şey bilmiyor anlamına gelir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı