14 yaşında Fitness'a gitmek zararlı mı?

Sporun size herhangi bir zararı olacağını sanmıyorum spor sağlıktır. Ama 14 yaşında 1.84 boy ve 90-95 kilo ciddi bir problem. Kardeşim ben liseliyim lise 4 benim sınıfımdan ortalama olarak bayağı yukarıdasın bu özellikler ortalama 20 yaşda olması gereken özellikler. Sakal probleminde olduğunu söylemişsin bence derhal bir gelişim terapistine git. Hormonlarında sorunlar olabilir bunlar normal değil.
Hocam yoğun saç dökülmesi ve erkek tipi kellik başlangıcı için zaten bir takım testler yaptırmıştım ama değerlerim ortalama bir bireyde olması gerekene yakın bir düzeyde çıktı
Kilolarından kurtulmak için gidiyorsan mantıklı. Fakat şu parklarda olan aletler ile de zayıflayabileceğini düşünüyorum. Git bir dene istersen. Aklına yatarsa devam edersin
Zaten bunları sık sık yapıyordum ama bana bir faydası yoktu o yüzden işi biraz daha ileri taşımayı düşündüm bakalım daha ne tavsiyeler gelicek :)
Fitness'da küçülmezsin ama şekillenirsin. Zararı değil faydası var kaslarını çalıştırır.
Aslında şekillenmekte benim için bir tercih sadece kilo vererek vücudumun dengesini sağlayamayabilirim ve eskiden olduğundan daha kötü bir görüntü bile olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı