Aşı olmak neden zorunlu tutuluyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana ne kardeşim? Okula gitme nasıl bir kelime? Ben evde ders çalışıyorum okula hazırlanıyorum.
Konu açıp soruyorsan bana da cevap verme hakkı doğar.
Okula gitme kelime değildir, 2 kelimeden oluşan bir cümledir.

Okula hazırlan ya da hazırlanma. Kimsenin umurunda değil. Aşı olup olmaman da kimsenin umurunda değil. Kural geldi/gelecek diye yakınan sensin.

Sana ne kardeşim? Okula gitme nasıl bir kelime? Ben evde ders çalışıyorum, okula hazırlanıyorum.
Bence boşuna okula hazırlanma. Aşı karşıtı bilim düşmanı insanın okumakla işi olmaz, bilime zararın dokunur. Otur evinde, çiçek sula, oyun oyna, ip ör. Daha çok fayda sağlarsın topluma. ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evden dışarı çıkmıyorum. Topluma girmiyorum. Okulda arkadaş ortamlarına takılan birisi de değilim. Yani aşı olma ihtiyacı duymuyorum.

Her aşı olmayan kişi aynı senin gibi mi?

Peki aşı olurken neden devlet sorumluluk kabul etmiyor :D

Çünkü coronavirüs'ün zibilyon tane mutasyonu var. Hepsini aynı anda nasıl koruyabilir, senden mantıklı bir açıklama alalım?
Şu an için tek mantıklı çözüm aşı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her aşı olmayan kişi aynı senin gibi mi?

Çünkü coronavirüs'ün zibilyon tane mutasyonu var. Hepsini aynı anda nasıl koruyabilir, senden mantıklı bir açıklama alalım?
Şu an için tek mantıklı çözüm aşı.

E aşının yan etkisi olunca ne olacak? Diyelim ileride sıkıntı çıkarttı, ne olacak? Devlet diyecek ben sorumluluk almadım. Kendiniz oldunuz derse ne olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı