Bir işletim sistemi projesi: DoorOS

Eğer git deponuzu şu an güncel tutuyorsanız kesinlikle incelemek isterim ve kesinlikle beta sürümünü test etmekte isterim. İyi çalışmalar. Son olarak eğer dağıtım hakkında bir web site açacak olursanız elimden geldiğince yardımcı olmak ta isterim.

Sonradan edit: Sanırım olay kopmuş gitmiş güncelleme olursa buralardayım. :)
 
Ben konuyu yeni gördüm ve daha son mesajları okumadan bu da diğerleri patlayacak konu olduğunu çözdüm. Genelde böyle konuları sık sık gördüm ve sonrasında boş bir konu oldu, eğer burada aktif biri değilse boş konu olarak çıkıyor ve adam aktifliği uzun süre önce olmuş. En azından belirli aralıklara girip bakar ve konuya cevap verir ilerlemeyi. Mesaj sayısı ve aktif biri değilse böyle şeylere inanmayın. Ben 2007'den beri yaşım için konuşuyorum hep böyle forum sitelerde takılırım ve çokta böyle konular karşıma çıktı. Bunu yapıyorum şunu ediyorum diyor adam sonradan yok oluyor konudan sonra admin ceza veriyordu sınırsız ban attım diye:D
 
Ben dağıtım yaptığım halde ilk yıllarda kimseye duyurmadım, çünkü iş oturmadan ben dağıtım yapıyorum demek benim karakterime ters geldi.
Bazıları daha kernelin adını yeni duymakla şunu-bunu yapıyorum diyebiliyor. Benim bildiğim önce ortaya ister yarım ister bitirilmiş bir eser çıkarırsın insanlar da ona göre davranır.

Geçen birisi bana bir mesaj göndermiş, mesaj aynen şöyle "Ben GNU/Linux'u bilmiyorum, bana dağıtım yapmayı öğret". Daha GNU/Linux'u bilmeden dağıtım yapmak😀😩😇.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı