The Batman
Decipat
Genetiğinde ne yazıyorsa o olur. Düzenli beslenip spor yapmaya gayret et sen.
Lisede bir arkadaşım vardı. Hem kilolu hem de kısa boyluydu. Basketbol oynadı. Zayıfladı , boyu da uzadı.Halen yaygın bir şekilde böyle olduğuna dair bir inanış var. Basket oynayanların genelde uzun boylu olmasını basket oynamalarına bağlanıyor. Basket oynayanlar uzamıyor, genelde uzunlar basket oynuyor. Topu potaya soktuğunda genetiğinde bir değişiklik olmuyor özetle. Küçükken hiç spor yapmayan 2 abime göre sık şekilde futbol ve sonrasında fazlasıyla basketbol oynamama rağmen onlardan daha uzun olamadımOrtanca abim benden daha uzun. Ben biraz en büyük abime yakın oldum.
Hatta Gravity Boots adıyla satılan insanın ters asılmasına imkan veren aletlerin de boy uzattığını iddia edenler var. Bu da doğru değil. Omurgaya faydası olabilir ancak bunu da bilinçsizce yapmak zarar da verebilir.
![]()
Boy Uzatma Egzersizleri Baştan Aşağı YALAN! - AĞIRSAĞLAM
Boy uzatma egzersizleri ne yazık ki işe yaramıyor. Fitness boy uzatır mı? Ağırlık çalışmak boy kısaltır mı? Boy efsanelerini inceliyoruz.www.agirsaglam.com
![]()
How can you increase your height?
Bart Loews's answer: A primer on your height & what you can do about it Your height is determined between 60%-85% by your genetics. The remainder of that is environmental, primarily nutrition [1]. If you're malnourished during your growing years you won't reach your full potential. If you get en...www.quora.com
Eki Görüntüle 630115
Lisede bir arkadaşım vardı. Hem kilolu hem de kısa boyluydu. Basketbol oynadı. Zayıfladı , boyu da uzadı.
Öncelikle merhaba, sadece anne baba ile ilgi değil bu konu amca dede ve dayılar boyunu da söylersen tahmini yazarım. Babamın boyu 188 annemin 170 amcam 185 ben 15 yaşında bir doktora kalbimde üfürüm olup olmadığını görmek için gitmiştik oradaki profesör bazı testler yaptı ve boyumun kesin 185 üstü olacağını söyledi şu an 20.5 yaşındayım boyum 186 daha da uzayacağım.
Erkekler 22 yaşına kadar uzar daha 1 sene var senede en kötü 1 cm artsam ya da 3 senede 2 cm uzasam bile 188 oluyorum.Daha da uzayacağınızı nereden biliyorsunuz peki? 19'undan sonra zor gibi. Yoksa babamı kesin geçerim diye mi tahmin ediyorsunuz.
22 yaşına kadar uzama şehir efsanesi, ergenliğin sonlarına doğru boy değil kaslar gelişim gösteriyor, ergenlik tamamlanınca hormanlar boya değil kaslara gidecek. Konu sahibinin oluru 170-175 arasıdır.Erkekler 22 yaşına kadar uzar daha 1 sene var senede en kötü 1 cm artsam ya da 3 senede 2 cm uzasam bile 188 oluyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.