Cyberpunk 2077'yi Bitirmek

Oyunu bugün indirdim deneyim ettim. Araç sürüş mekaniklerini çok kötü buldum araç yol tutmuyor arkadaş hafif kırsan direksiyonu kontrolden çıkıyor. Oyunun araçları ya rot ayarı istiyor yada lastik :D

2 saat oynama fırsatı buldum ancak şuan pek beni o tempoya sokmadı. Sanırım yüksek beklentileri karşılamamış ancak yabana atılacak bir oyunda olmadığını düşünüyorum.

Her bittiğinde, kayıt dosyasını yükleyip diğer seçeneği seçmiştir. :D
Ya da oyunu tam manasıyla bitirmekten bahsediyordur. Tüm sonları görmek, tüm yan görevleri bitirmek gibi.

Senelerce beklediğimiz çoğu AAA oyun maksimum 15 saat sürüyor ki. (Her sene çıkan Bugisoft ya da EA oyunlarından bahsetmiyorum.)
7 yıl beklediğin başka oyun oldu mu😉

25 saat oynamışım ve daha ana hikaye yeni başladı. Nasıl oynuyorsunuz anlamıyorum. Speed run mı, yoksa yan görevleri bilmeden mi oynuyorsunuz belli değil :D Hiç mi şehirde bir tur atayım, yan görevlere bakayım, acele etmeden tadını çıkartayım demiyorsunuz? Benim de bunu aklım almıyor. Ben bitirene kadar 150 saat olur herhalde. Koştur koştur oynanmaz böyle oyunlar. Bayağı hiçbir şeyi sallamadan geçiştirmişsiniz :D

Not: Kim ne derse desin, bu oyun gelmiş geçmiş en iyi oyundur. Grafikleri ise asıl yeni jenerasyon nasıl olurun saf kanıtı. FPS'lerin düşük olmasına insan grafiklere bakınca hak veriyor. Balon diyenlerin kendisi balondur. Oyunu geçtim, sadece müzikleri için bile 250 TL verilir.

Son düzenleme:
Tam 21 saat oynadıktan sonra bu konuyu gördüm...
1607739996908.png

N'olur bitme! :(

@laislabonita renk skalası ile çocuk kesimi nasıl bağdaştırdın anlamadım. Cyberpunk (siberpunk) nedir ne değildir biraz araştırsaydın. O renk skalası zaten bu bilimkurgu alt türünün bir parçası. Ghost in the Shell, Blade Runner falan da mı çocuklar için yapıldı yani?

Hayatında bilim kurgu izlememiştir, boşver.

Oyunda 3 farklı hikaye var. Her birini nasıl 50 saat yapsın adamlar? Ayrıca tüm sonlarını görmek istesek bence yine bir 120-130 saatimizi alır oyun. Benim tahminim 175 saatte bitiremeyen ekibin buglar vb. şeylerle uğraştığı yönünde. Bu boyutta bir oyunun bu denli buglu olacağını biliyorlardı bence. Witcher 3'teki gibi oyunculara sunup onların fark ettiği hataları fixlerler ve sorunsuz oyuna erişmemizi sağlarlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı