Forumun çok monotonlaştığını düşünüyorum

Ban yediğini şu an öğreniyorum, kendisi en sevdiğim üyelerden biriydi. Bana da çok yardım etmişti.

Gerçekten sadece Sosyal Tayfı rütbesini istemediği için mi ban yedi?
Kendisinin yakın arkadaşıyım, anlatayım size durumu.
Kendisinin söylediği şekilde anlatıyorum.

Kendisi uzun süre emek verip insanlara yardımcı olduğu bir kategori olan Mavi Ekran kategorisindeki hizmetleri dolayısıyla zaten almıştı.


Temmuz güncellemesi konusunda Sosyal Tayfı rütbesinin alınma şartına karşı çıkmış. Olay daha sonradan rütbe tartışmasına dönmüş.

Emre C adlı moderatör konudan kısıtlama atınca ona ulaşmaya çalışmış. Rapor yapmamasına rağmen aldığı cezadan dolayı moderatöre ciddi kin beslemiş.

Bıraktım demiş en sonda foruma son kez girip imzasından Emre C'ye biraz ağır konuşmuş. Arkasından konuşulduğunu mu ne görmüş, bu konudan emin değilim.

Sonrasında hesap puf.

Üzüldüm açıkçası, o kadar yardım etmişken insanlara böyle bir durumda terk etmek yazık olmuş.
 
@AJFA Moderatörler dışındaki herkes kusursuz değildir dedin ilk mesajında, yani moderatörler kusursuz demek istedin. Ben de sana burada yenisin galiba dedim. Halbuki 2013'den beri Sosyal'e üyeymişsin ama moderatörler kusursuz yazdın mesajında. Yönetimin tonla hatası var, hele ki ilk sayfalardaki attığım mesaja gidersen hatanızı net bir şekilde görebilirsiniz. Veya "egonuzu görebilirsiniz" mi demeliydim?

Hatayı her insan yapar, sizden kimse robot olmanızı istemiyor. Ama önemli olan hatanızı kabul edip, özür dilemeniz, ve o hatayı bir kere daha tekrarlamamaya çalışmanız. Benim konumda benden bir özür de dilenmedi, aldığım gereksiz cezalar da silinmedi. O hatanızı asla unutmayacağım bu forumda olduğum süre boyunca.
 
@AJFA Moderatörler dışındaki herkes kusursuz değildir dedin ilk mesajında, yani moderatörler kusursuz demek istedin.
1. Bizler de insanız, gözümüzden kaçabiliyor bazen.

2. Hiç kimse kusursuz değildir, moderatörler hariç...
Ah, ah! Yaptığım ironiyi de anlasaydınız keşke. İlle "(!)" işaretini mi koymam gerekiyor?
 
13 sayfa boyunca ne tartışma çıktı bilmiyorum ama karantinadan dolayı mı, yoksa insanların psikolojik buhranından mı bilmiyorum, konular daha çok meme, humor tarafına döndü ve bazı konulara tam yardım edilemiyor. Bazı konular da boş kalıyor tamamen kimse gelmiyor. Ya bilge insan eksildi forumda ya da onlar da bayağı sıkıldı bilemiyorum.
 
En basit bir şeyi de buraya yazmasalar... "Ekran görüntüsü PC'de nasıl alınır?" yazıyor adam. Kardeşim Google denen bir şey var. Oraya yaz bir, bulamazsan gel buraya.
 
Son zamanlarda daha iyi bir şekilde fark ettim, iyice forum monotanlaştı sanki. Daha çok üyeler için diyorum, nasıl anlatsam bilemiyorum pek anlatabileceğim bir şey değil ama anlatabildiğim kadarıyla sanki her şey bir döngüdeymiş gibi geliyor. Bir sınır var, o sınırın ilerisine gidemiyoruz gibi. Hep aynı cevaplar, aynı konular vs. foruma bir yenilik lazım bence.

Bilmiyorum, belki forumdan sıkıldığım için böyle düşünüyorumdur. Belki biraz ara vermem gerekiyor da olabilir. Ama merak ediyorum bir tek ben mi böyle düşünüyorum?

Forumda şu sıkıntı çok var. bir şeye heveslenip şu nasıl diye insanlara görüş soruyorsun, fikir danışıyorsun ama sonra birkaç çok bilmiş gelip o alınmaz bunu al, başka birisi gelip yok o da alınmaz bunu al diyor. Kimse kimsenin fikrine saygı göstermiyor. Ben bunu fark ettim. Birisinin düşüncesi farklı ise zıt kişi birbirine kendi düşüncesini aşılamaya çalışıyor.
 
Forumda şu sıkıntı çok var. Bir şeye heveslenip şu nasıl diye insanlara görüş soruyorsun, fikir danışıyorsun ama sonra birkaç çok bilmiş gelip o alınmaz bunu al, başka birisi gelip yok o da alınmaz bunu al diyor. Kimse kimsenin fikrine saygı göstermiyor. Ben bunu fark ettim. Birisinin düşüncesi farklı ise zıt kişi birbirine kendi düşüncesini aşılamaya çalışıyor.

Şu nasıl diye dediğin konu eğer bilgisayarsa evet öyle olmalı, adam geliyor Zeiron Turbox PC atıyor buna "hmmm bir düşüneyim belki alabilirsiniz seversiniz" denmesini beklemeyin.
 
Hocam milletin cebinde para olmadigi icin herkes ayni model telefon cevresinde ayni monitor, donusturucu ayni hayati yasamaya basladi dusunuyorum.
 
Forumda şu sıkıntı çok var. Bir şeye heveslenip şu nasıl diye insanlara görüş soruyorsun, fikir danışıyorsun ama sonra birkaç çok bilmiş gelip o alınmaz bunu al, başka birisi gelip yok o da alınmaz bunu al diyor. Kimse kimsenin fikrine saygı göstermiyor. Ben bunu fark ettim. Birisinin düşüncesi farklı ise zıt kişi birbirine kendi düşüncesini aşılamaya çalışıyor.

Buraya danışma bence daha çok kararsız kalırsın.
 

Geri
Yukarı