İmam hatip liseleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Müslüman'ın fazla olması imam hatip okullarının bu denli arttırılmasını mantıklı etmiyor dostum benim.
Senin dininde en başta israf haram. Baktın ki imamhatipten imam değil Azgınlar çıkıyor bir sorgulayacaksın bu kadar imamhatipe gerek var mıydı neden yaptım? Ona yapılan yatırımları mantıklı yerlere yapmak gerekir.
 
Bu kadar fazla olmamalılar. Her yere açarsan belli bir sayıdan sonra zoraki olarak yollatmış olursun. Pek çok mesleği yapmaya engel değil ancak bilim sahasına yönelecek birisinin buralardan çıkması çok komik. Dindar insanın bilimde yeri yok.
 
Müslüman'ın fazla olması İmam Hatip okullarının bu denli arttırılmasını mantıklı etmiyor dostum benim.
Senin dininde en başta israf haram. Baktın ki İmam Hatipten imam değil azgınlar çıkıyor bir sorgulayacaksın bu kadar İmam Hatip gerek var mıydı neden yaptım? Ona yapılan yatırımları mantıklı yerlere yapmak gerekir.
Gereksiz yatırımlara girersek bitiremeyiz zaten 🙂
Ayrıca bu kadar dine boğarak dinden soğuturlar. Ama olur mu Müslüman sayısı fazla!
 
İMamhatipten yeni mezunum okulumda ne Müslüman'lık dışı bir şeye inanan gördüm ne de okul çıkışı ya da okulda kavga çıktıgına şahit oldum kızlarla konusamıyoruz diyen arkadaşlar var benim sınıf arkadaşım yakın civardaki bütün okulları elden geçirdi tanımayan yok kendi utangaclığınızı okul bahanesiyle saklamayın.
Kartal İmam Hatip mi orası?
 
Müslüman'ın fazla olması imam hatip okullarının bu denli arttırılmasını mantıklı etmiyor dostum benim.
Senin dininde en başta israf haram. Baktın ki imamhatipten imam değil azgınlar çıkıyor bir sorgulayacaksın bu kadar imamhatipe gerek var mıydı neden yaptım? Ona yapılan yatırımları mantıklı yerlere yapmak gerekir.

Tamamen katılıyorum imamhatiplerde en başından belli bir standart olması lazımdı daha doğrusu bütün liselerde ama öyle olmadı o kadar çok açıldı ki kalite düştü zaten eğitim sistemi berbattı üstüne bir de gereksiz fazla imam hatip açarsan bu olur belli bir standart korunacaktı ya az sayıda açılıp proje olacaktı okullar ya da adrese dayalı okullar gibi olacaktı alternatif.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı