iPhone Neden Alınmaz?

İphone Alınır mı?

  • Alınır

    Oy: 62 45,3%
  • Alınmaz

    Oy: 75 54,7%

  • Oy verenlerin toplamı
    137
İphone SE kullanıcısıyım 1.5 sene önce aldım ve telefon ilk aldığım gibi gayet hızlı menü geçişleri olsun ve tüm güncellemeleri yaptım. Hatta 16 gb hafızam full dolu olmasına rağmen tekleme yapmıyor.
 
Dalga mı geçiyorsun? Adam kullanmış da yazıyor.
Pahalı telefon kullanıyorsan, her zaman yeni çıkanını kullanman lazım. Güncelleme ile eski telefonların kaldıramayacağı işletim sistemi koyuyorlar ki yenisini satabilsinler. Telefonu takır takır çalışırken neden alsın insanlar yeni çıkanını?
 
Ben şu an 5S kullanıyorum zamanında 1200₺'ye almıştım, anlık olarak sıfır olarak en ucuzu 1500₺. Tek sorunu batarya eskisi kadar uzun gitmiyor, 1 günü zar zor çıkarıyor.

En güzel yanı ikinci el piyasası sanırım, satarken gayet iyi rakamlara satılıyor.
 
İphone 6 kullanan yok mu ya?
Alıcam ama acele etmem lazım ABD menşeli ürünlere ek vergi gelecekmiş. Almalı mı?
İPhone 6 mı alınır bu devirde? İllaha "ayfon" alacağım diye takıntılı olmayın. Gidin o fiyata Mate 10 Lite, LG G6, Nokia 8 gibi telefonlar alın.
 
2. El iPhone 6S tercih edebilir insanlar. Kendi bildiğini yap elimde 5S var 4 seneden beri kullanıyorum. O dönemde muadili S5 vardı “Android” yazılım desteği bitti, iPhone 5S ios 12’den sonra bitecek düşün yani kaç sene destek vermiş adamlar... Lafın kısası şu, uzun süre kullanmak istiyorum, stabilize cart curt diyorsan ios tercih edebilirsiniz. Benim gibi klasik kare tasarımını seviyorsan SE’ye yönelebilir veya SE 2’yi bekleyebilirsiniz. Bu durumlar haricinde ben 2,3 senede telefon değiştirmek istiyorum dersen buyur Android telefonlar tezgahlarda karar senin. Ülkede zaten kriz var insanlar ay sonunu zor getiriyor 2,3 senede bir telefon mu değiştirecekler? Hem de teknik servis desteği gerçekten bana göre ASUS’dan sonra en iyi servis desteği. Ne de olsa diğer firmalar gibi fabrikasyon hatası olan işlerde faturayı kitlemiyor. Şimdi bazı akıllı kardeşlerim beni apple fanboyu olarak görebilirler, hayatım boyunca hiç bir firmaya fanboyluk yapmadım hangisi mantıklıysa onu kullandım. Ayrıca şu Xiaomi markasını iPhone kullanıcılarına önermeyin ya? Nedir abi bu çançinçon meraklılığı? Telefonda kamera, estetik gibi hiç bir şey yooook...
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı