Kavga etmekten çekinmek

Açıkcası kavga etmeyi sevmem fakat etmekten de çekinmem. Biri gelip de insanın sinirini bozcak şekilde konuşur ya da mesela kız arkadaşın yanındayken laf atarsa yumruğu geçiririm yüzüne. Bu yüzden Lise 1'de disipline gidip teşekkür alamamıştım ama kesinlikle değerdi yani sen bir şey yapmazsan ezik durumuna düşersin böyledir bu işler. Tabi her zaman dayak atmaz bazen de yersin. :D
 
Hiç bulaşma derim. Okul dönemimde arkadaşlarım bıçaklandı gitti. Kimin ne yapacağı belli olmuyor. Gelip kendisi bir olay başlatırsa o zaman yaparsın gerekeni. Yaşadığımız çevre itibariyle çoğumuz yaşıyoruz bu tarz olayları. Fakat hepsi gelip geçici. Zamanında bu tarz olaylar yaşadığım insanlara bakıyorum da, hepsine göre hayatım çok daha iyi konumda. Efendilik her zaman iyidir. (y)
Çok haklısın hocam bende sana katılıyorum. Efendilik her zaman iyidir.
 
Kardeşim mümkünse beladan uzak dur bak ben zamanında gücümü kontrol edemediğim için çok sayıda kavga ettiğim insanı öldüresiye dövdüm. Birkaç tanesini yatalak bıraktım uzak dur kavgadan. Ben bile artık birine vurmaya korkuyorum, çünkü dengesiz olduğum için çok insanı dövdüm. Bak karşındaki anaya babaya laf etmediği sürece sakın kavga etme, laf ederse de olayın yönünü mutlaka değiştir. Ayrıca yeni nesil korkaklar artık kendilerine arka falan tutuyorlar bu da sıkıntı olabiliyor insanlara. Böyle korkaklar olursa her zaman rövanşa çağır teke tek gelsin kim kimi dövüyor görsün bakalım. Bana da geçen gün böyle bir tane çocuk artistlik yaptı kendisi benden 1-2 yaş büyük bende laf etmedim okulda yeni diye kendimi zor tuttum zaten.

Aman arkadaşlar gözünüzü seveyim çok zorda kalmadıkça kavga etmeyin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı