Kavgada dayak yedim

Ya arkadaşım, ailevi değerlerine küfür etti de ne oldu? ailene birşey olmadı. Bir tane ergenin, soytarının dediklerinin kâle almayın. Adamın kafası bir yere çarpar ölür, sonrasında sen hapse, adam mezara gider. Kavga işi, hayvan işidir. İnsan olduğumuzun ayrıcalıklı tarafı beynimizi kullanmaktır, beynini kullanan adam kavga etmez. Özellikle Türkiye gibi herşeyin olabileceği bir yerde.

Dayağını yemişsin, bundan ders çıkar, kimseyle kavgaya girme.

Arkadaşlar ben 8. sınıfım. 2 hafta once benden kısa bir çocukla tartıştık. Ailevi değerlerime küfür ettiği için teke teke çağırdım, tüm okulu topladi.

Bu 3 cümleyi devam ettirerek en az 200 kelimelik öykü yazın. Edebiyat yazılısında bunun aynısının masal hali vardı. Eksik bilgi verilir de bildiğiniz bu ne soru içeriyor ne de bilgi.

Ya arkadaşım, ailevi değerlerine küfür etti de ne oldu? Ailene bir şey olmadı. Bir tane ergenin, soytarının dediklerinin kâle almayın. Adamın kafası bir yere çarpar ölür, sonrasında sen hapse, adam mezara gider. Kavga işi, hayvan işidir. İnsan olduğumuzun ayrıcalıklı tarafı beynimizi kullanmaktır, beynini kullanan adam kavga etmez. Özellikle Türkiye gibi her şeyin olabileceği bir yerde.

Dayağını yemişsin, bundan ders çıkar, kimseyle kavgaya girme.

Aynı kafadayım bu sebeple kavga edenlere ayar oluyorum😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı