Okulda dayak yedim

Bir bilseniz bütün okullarda bunlar mevcut ben şahsen kendimi savunmak için böyle bir şeyi mantıklı görüyorum.
Okul değil o zaman açık cezaevi olmuş oraları. Yok öyle birşey kimse canını sokakta bulmadı öyle bir dünya mı var okul orası. Adam dövmeye gelecekler okula gelmesin. Zaten zorunlu eğitimi asla anlamıyorum okumayacak adamı okulda tutmak herkese zarar o kişi için basılan kitap yüzünden ekonomiye bile zarar. Kız çocukları hariç okul okumak zorunlu olmamalı bence.

Okul değil o zaman açık cezaevi olmuş oraları. Yok öyle birşey kimse canını sokakta bulmadı öyle bir dünya mı var okul orası. Adam dövmeye gelecekler okula gelmesin. Zaten zorunlu eğitimi asla anlamıyorum okumayacak adamı okulda tutmak herkese zarar o kişi için basılan kitap yüzünden ekonomiye bile zarar. Kız çocukları hariç okul okumak zorunlu olmamalı bence.
Ekonomiye daha ne zararlar var camiye i*e köpeğe giden paralar gibi. Zorunlu eğitim bana görede saçma. Bir ülke de eğitim alanı gelişmez ise o ülke bir savaşta yok olur aynı filistin gibi. Eğitim alanı gelişip bilgili nesiller yetişmesi gerekiyor Türkiye'nin başka bir şansı yok. Şimdi gelelim okul konusuna özel okuldayım şuan aynı şekilde devlet okulunda 3 sene okudum 1 yılım gitti ve öğretmenler derste hiç bir şey yapmıyordu eline test almış 1 yıl boyunca test dağıttı derste sigara içen mi dersin birbirine sıra fırlatan mı gerçekten korkunç şeyler. Bunların olduğu yerde maalesef normal bir öğrenci gibi duramam ve kendini seven biri duramaz.

Merhaba, çok kavga etmeyen uyusal biriyim ve açıkçası kavga etmeyi de çok bilmiyorum, bugün okulda bana sürekli karışan bir çocukla beraber futbol oynarken kavga ettik, kavgada haklı olan taraf benim ama ben otururken bana aniden daldı ve ben de dayak yedim kimse de bana yardım etmedi bile. Müdüre söyledim çocuk küçük bir süre uzaklaştırma aldı ama kendime yediremiyorum bunu dayak yemem rencide olmam aklımdan çıkmıyor ne yapabilirim? Onunla tekrar yüz yüze geleceğim elbette.

Yağmasan bile gürle kanka başka bir açıklaması yok.

Merhaba, çok kavga etmeyen uyusal biriyim ve açıkçası kavga etmeyi de çok bilmiyorum, bugün okulda bana sürekli karışan bir çocukla beraber futbol oynarken kavga ettik, kavgada haklı olan taraf benim ama ben otururken bana aniden daldı ve ben de dayak yedim kimse de bana yardım etmedi bile. Müdüre söyledim çocuk küçük bir süre uzaklaştırma aldı ama kendime yediremiyorum bunu dayak yemem rencide olmam aklımdan çıkmıyor ne yapabilirim? Onunla tekrar yüz yüze geleceğim elbette.
ilkokula mi gidiyon ortaokulmu

Müdürü karıştırmakla hata ettin, elin ayağın armut mu tutuyor vursaydın sende birkaç kere. Böyle böyle ilerde farklı kişilere de hiçbirşey yapamazsın.
Şimdi çoğunuz diyeceksiniz ne biçim şeyler yazmıyorsun.
Sokak kuralları gammaz olmayacaksın sen baştan hata yaptım en azından söylemesen belki olay durulurdu.
Bazı kişiler de demiş ceza aldı kesin ders alır bir daha falan yapmaz, ula burası amerika mı ilkokul mu ne sandınız.

Müdürü karıştırmakla hata ettin, elin ayağın armut mu tutuyor vursaydın sende birkaç kere. Böyle böyle ileride farklı kişilere de hiçbir şey yapamazsın.
Şimdi çoğunuz diyeceksiniz ne biçim şeyler yazmıyorsun.
Sokak kuralları gammaz olmayacaksın sen baştan hata yaptım en azından söylemesen belki olay durulurdu.
Bazı kişiler de demiş ceza aldı kesin ders alır bir daha falan yapmaz, ula burası Amerika mı ilkokul mu ne sandınız.

Adam gibi adam.

O da ceza aldığı için oldukça utanacak ve küçük düşecek. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
Bence arkadaşın anlattığı karakterde bir çocuk bundan utanmaz daha çok millete hava atar bakın ceza yedim en aykırı benim diye.

Hareketlerine devam eder ise aileler araya girmeden çözülmez bu iş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı