Acemi Cadı
Centipat
Kum torbası niyetine vurmuşlar.O kadar 13-14 yaşında spor yapıyorum konularıda açıyorlar arkadaş ben anlamadım ki nereye gidiyor bu sporlar.![]()
Kum torbası niyetine vurmuşlar.O kadar 13-14 yaşında spor yapıyorum konularıda açıyorlar arkadaş ben anlamadım ki nereye gidiyor bu sporlar.![]()
İyi en azından hikaye olduğumu itiraf eden biri.Arkadaşlar bu arada hikayeyi biraz önce düşünüp buldum aslında böyle bir olay yaşanmadı ilgi çekici olsun diye böyle bir başlık açtım.
Bir önemi kalmaması doğru da hocam ben lisede ve ortaokulda zorbalığa çok maruz kaldım. Kültürlü, hocalar tarafından sevilen, kavgacı olmayan bir insandım. Beni o kadar linç ettiler ki yaşantımı etkiledi. Şu an cidden çok çabuk sinirlenip çok ağır senaryolar düşünüyorum. Kendimi engellemek zorunda kalmak da beni çok yoruyor. Şu hayatta en sinir olduğum şey birinin kendini karşısındakinden büyük görmesi açıkçası. Ayrıca 14 yaşındaki çocuklar kimseden korkmasa ailesinden korkar.14 yaşındaki çocukların neyini mahkemeye vericeksiniz be hocam.Neyse önemi kalmadı güzel hikayeydi.
Fakat özel okullarda başarıya dayalı sıralama mevcut. Benim gittiğim lisede de mevcuttu.KS , bir sonraki hikayenizde sınıflar arası seviye olayı gibi uçuk şeyleri hikayeden çıkartın daha inandırıcı olabilir . Zira anayasamıza göre sınıfları öyle ayırmak yasal değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.