Kilom çok düşük ve kilo alamıyorum

Benim gibi yap yemeğini patlayana kadar ye sonra git yatağına yat uzan 1 2 saat hareketsiz kal eğer yarın 5 kilo almazsan paran iade. Ya da gir bir oyuna kalkma bilgisayar başından 1 2 saat yine aynı şey np alırsın kilo ama ben nasıl verecem?

Aldığınız kaloriyi düzenli bir şekilde artırın.

Normal 1 günde yediğiniz kalori ne kadarsa onun üzerine her ay 500 kalori koyarak devam edin.

Örneğin.
1. ay 2000 kalori yiyin her gün.
2. ay 2500
3. ay 3000.
4. ay 3500.
5. ay 4000.

Kalori 4000 olduktan sonrasında ise kilonuzu kaybetmemek için 2500 kalori yiyerek devam edin.
Arkadaşın boy/kilo/cinsiyet ini sormadan kalori hesaplamak mantıklı değil

Merhabalar. 12 yaşındayım. 2007 liyim 33 kiloyum yemek yemek istiyorum ama midemi büyütmek için biraz fazla yiyince çok karnım ağrıyor ve bazen kusuyorum. Herhangi bir kronik hastalığım yok. Var mı bilgisi olan?

Bende 13 yaşındayım fakat 36 kiloyum bende alamıyorum.

Benim gibi yap yemeğini patlayana kadar ye sonra git yatağına yat uzan 1 2 saat hareketsiz kal eğer yarın 5 kilo almazsan paran iade. Ya da gir bir oyuna kalkma bilgisayar başından 1 2 saat yine aynı şey np alırsın kilo ama ben nasıl verecem?
Sağlıksız kilo alacağına hiç kilo almasın daha iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı