Kızlar neden duygularımızla oynar?

Dürüst olmak gerekirse amacım ilişki falan değil, sadece güven. Bütün bu başıma gelen olaylardan ötürü güvenmek istemiyorum sadece. Belki hak verirsin, belki vermezsin; bu senin kararın hocam ama cidden bir yerden sonra insan çok kızıyor. Düşünsene; bir insan var, seviyorsun, o da seni (güya) seviyor; birlikte çokça vakit geçirip hayal kuruyorsun. Sonra bir gün nedensiz bir şekilde seni terk edip gidiyor. Sonra öğreniyorsun ki sırf seni kıskandırmak için beraber.
Hayatın akışı, hiçbir zaman planlardaki gibi seyretmez. 🤠

Yaşadığın kötü durumları, uzun vadede yararına -rehber olacak şekilde- olması adına lehine çevirerek birer "tecrübe" olarak değerlendir ve hayatına bu doğrultuda devam et fakat bu tip konularda genelleme yapmak gibi bir hataya düşme, duygularından korkma.

Hayatın akışı, hiçbir zaman planlardaki gibi seyretmez. 🤠

Yaşadığın kötü durumları, uzun vadede yararına -rehber olacak şekilde- olması adına lehine çevirerek birer "tecrübe" olarak değerlendir ve hayatına bu doğrultuda devam et fakat bu tip konularda genelleme yapma, duygularından korkma.
Genelleme yapmıyorum hocam yanlış anlaışma olmasın. Bu durum aynı şekilde 3 kere başıma geldiği için güven sorunu yaşıyorum sadece :)

Başta yeni ilişki kıvamında oldukları için sana karşı az da olsa bir şey hissederler. Bunu seni seviyorum olarak empoze ederler.
İlişkinin ortalarına doğru senden soğumaya başlarlar, çünkü sürekli yeni heyecan peşindedirler, doyumsuzdurlar. Sonra tekmeyi basarlar.

Bu erkek veya kadın fark etmez, doğal işliyen bir süreçtir. O yüzden insanlara karşı bu kadar saf kalmayın, her şeyin olabileceğini önceden bilmeniz gerek.

Merak ediyorum sadece. Yanlış anlamayın, genel olarak konuşmuyorum. Ne zaman birisiyle tanışsam, ilişki başlatsam hep aynısı oluyor. Merak ediyorum sadece. Bir insan neden sevmediği halde seviyorum der? Tamam ben biraz fazla duygusal olabilirim ama bir noktadan sonra insanın çok ağrına gidiyor. İnanın bana hiçbir kıza güvenim falan kalmadı. Bana göre hepsi aynı çünkü. Bana göre hepsi "kaktüs".
Pogba'nın bir sözü vardır...

Aynı olay birkaç ay önce başıma geldi. İlk haftalar aşkımlı bebeğimli konuşurken bir ay sonra 3-4 günde bir yazmaya başladı, sonucunda da hiç tereddüt etmeden bıraktı beni. Aslında buna biz izin veriyoruz biraz da, hiçbir kıza fazla değer verip bir yerlerini kaldırmayacaksın.

Aynı olay birkaç ay önce başıma geldi. İlk haftalar aşkımlı bebeğimli konuşurken bir ay sonra 3-4 günde bir yazmaya başladı, sonucunda da hiç tereddüt etmeden bıraktı beni. Aslında buna biz izin veriyoruz biraz da, hiçbir kıza fazla değer verip bir yerlerini kaldırmayacaksın.
Kesinlikle. Herhangi bir kızı seviyorum derseniz bir yerlerleri kalkar ve size.. Gerisini biliyorsunuz :)

Konuştuğunuz kişiler büyük ihtimalle elde etme arzusuyla size yazmış, sonrasında kullanıp atmış. Bunun gibi ortaya binlerce bahane koyabilirim sonuç olarak burada sizin isteğiniz değil karşıdakinin istekleri dikkate alınıyor. Biraz ağırlığınızı gösterin, her şeyinizden taviz vermeyin, boynunuza tasma taktırmayın, duygusallık zayıflıktır demiyorum ama kendinizi karşı tarafa güçlü hissettirin, birbirinizi seven 2 insan değil aynı zamanda dert arkadaşı, yoldaş olun. Tabii ergenlik için bu kadarı fazla o yüzden en fazla aşık olmayın, hoşlanın veya takılın gibisinden tavsiyede bulunabilirim. Yarına dair her zaman planınız olsun, ihtimalleri göz önünde bulundurun ki ayrılık vakti yıkılmayın normal şekilde hayatınıza devam edebilin.

Bu arada bu yazıyla yaşımın büyük olduğu bir izlenim bırakıyor olabilirim ama ben de ergenim sadece tecrübeye dayanarak söylüyorum. Daha fazla sorun varsa sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sorularına. Kimseyi kendinizden daha çok düşünmeyin. 🙏

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı