Köpeklerden kaçarken otomobil çarpan 10 yaşındaki Zana hayatını kaybetti

Bir kısmı belediyeler tarafından kısırlaştırılmış ama kısırlaştırılmayanlarda var ek olarak insanlar küçükken sevimli diye sahiplenip büyüyünce sokağa terk ediyor hayvanları, onların çiftleşmesi sonucuda çoğalıyorlar bir arkadaş Danimarka örneği vermiş aynen katılyorum ben Almanya da yaşıyorum burada da sokak hayvanları barınaklarda, olması gerekende bu hayvanların barınaklara toplanması lazım, devlet barınaklarda gerekli düzenlemeleri yapıp toplaması gerekiyor, sahiplenmek isteyenlerde satın alamak yerine barınaklardan sahiplenmeli. Edit: Çok fazla barınak yazmışım 😄.

Bu sorunun çözülmesi imkansız.

Imkansiz degil aslinda. Yalniz cok radikal kararlar ve adimlar gerektiren bir konu. Ilk önce köpeklerin sokaklarda bulunmasina sebep olanlari cezalandirmakla baslamak lazim. Gel gör ki hirsizi bile cezalandirmazken bunlara hic sira gelmez.

Sansür yasasi cikaracaklarina bu sorunu cözebilirlerdi mesela. Islerine nasil geliyorsa öyle hareket ediyorlar. Umurlarinda olan bir konu degil cünkü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne düşünüyorsunuz sokak köpekleri hakkında?

Asparagas... Kesin bir şeyden kaçarken yola atladı köpekle alakası yoktur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu görsel her şeyi net bir şekilde açıklıyor.

Son düzenleme:
Çocuğun ırkı mı olur çocuk çocuktur.

Onun bu ülkede işi yok... Onların bu ülkede yeri yok...

Şu görsel her şeyi net bir şekilde açıklıyor.
Ben konuşmuyorum, görsel konuşsun.
İşin trajikomik tarafı burada çocuğunu korumaya çalışırken hayvanın tekine yanlışlıkla zarar versin anında hayvan düşmanı ilan edilirsin.

Onlar sahiplerinin attığı komşu ilçelerin oraya bıraktığı garipler... Sizin gibi hayvan düşmanları fare istilasına uğramıyorsa onların sayesinde...

Asparagas... Kesin bir şeyden kaçarken yola atladı köpekle alakası yoktur.
Hocam nasıl bu kadar inatla görmezden gelebiliyorsunuz? Bizzat şahit olduklarım var, ben de köpeklerden kaçarken çok kez yanlışlıkla yola çıktım hayatımı kaybedebilirdim. Bunun sorumlusu kim olacak?

Onun bu ülkede işi yok... Onların bu ülkede yeri yok...

Onlar sahiplerinin attığı komşu ilçelerin oraya bıraktığı garipler... Sizin gibi hayvan düşmanları fare istilasına uğramıyorsa onların sayesinde...
Köpek köpektir, neticede akılsız. Bir anda saldırabilir ve bir çocuğun hayatını daha elinden alabilir anlıyor musun?

Bu tür olaylar insanların bakış açısının değişmesine sebep oluyor. Artık bu hayvanların barınaklara gönderilmesinin ya da uyutulmasının sırasının geldiğini düşünüyorum. Bu kaçıncı vaka ve kaçıncı ölüm yetmez mi?

Hocam nasıl bu kadar inatla görmezden gelebiliyorsunuz? Bizzat şahit olduklarım var, ben de köpeklerden kaçarken çok kez yanlışlıkla yola çıktım hayatımı kaybedebilirdim. Bunun sorumlusu kim olacak?

Köpek köpektir, neticede akılsız. Bir anda saldırabilir ve bir çocuğun hayatını daha elinden alabilir anlıyor musun?

Hocam anlamak için yaşaması gerekiyor galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı