Korsana hayır diyenlerin adblocker kullanması

Haftada sigaraya 20 lira verip sağlığını ve çevresini zehirlediğini görmez kimisi. Ama ayda 16 17 lira Premium kullanmaya gelince para tuzağı olur. Ya da mal. Güzel kafalar pırıl pırıl...
 
Bana göre demek ki fazla zenginsiniz. Benim bir oyuna 600 lira verecek veya YouTube Premium alacak kadar param yok.
Bir oyuna 600 lira vermeye ne ara geldi bu konu veya zengin olmama(ki zengin değilim)?
Kıvırmayın. Hemen kanıt olmayınca paraya başvurun zaten.
Aylık 18 liralık bir hizmet kullandığım için mal ve zengin oldum, vay be...
 
Korsana hayir diyorum ve AdBlock kullanmiyorum.

+1.adblocker da bir nevi korsan sayılır ama insanlar reklamardan rahatsız olduğu için zorunlu olarak kullanılıyor. Ama onun dışında tarayıcıya girip"geyta 5 indir ehehehh"yazanlar emek hırsızıdır. Parası olmayan her şeyi çalacaksa ne anlamı kaldı o zaman?
 
Hangi sitede gidip devre dışı bırakacağımı hesaplamakla hiç uğraşamam. Küçük siteler ise tabii ki kapatabilirim orası için.
Whitelist'e alabiliyor olmalısınız.
Arkada çalışan JS servislerini engellemek ne zamandan beri korsan olmaya başladı?
Ben JS servislerine bir şey demedim ki? Mesajlarımı ya yanlış okudunuz ya da yanlış anladınız. Sırf Youtube reklamlarını sevmediğiniz için Adblock kullanmak korsana girer. O şartlarda Youtube senden para kazanamaz. Boşuna bir trafik yaratıp, içeriği de tüketip gidersin.
 
Bir oyuna 600 lira vermeye ne ara geldi bu konu veya zengin olmama(ki zengin değilim)?
Kıvırmayın. Hemen kanıt olmayınca paraya başvurun zaten.
Aylık 18 liralık bir hizmet kullandığım için mal ve zengin oldum, vay be...
Aylık 18 TL vermek zenginlik ise, trilyonerim o zaman ben. Bir çok platformdan aylık üyeliğim var. Sanırım hem mal, hem trilyoner oldum.
 
Film sitesinden izlemek yerine BluRay veya dijital olarak filimi satın alabilir bu hizmeti sağlayan çok yer var ben film sitelerinden bedavaya izliyorum belki ama korsan karşıyım şöyle böyle deyip boş muhabbet de yapmıyorum.

Benim azımdan korsana karşıyım diye bir laf çıkmadı farkındaysanız.

YouTube saatlerimi harcadığım bir site değil 30 40dk takılıp çıkarım genel olarak bunun için ise para ödemeyi istemem.

Netflix, Amazon videos gibi platformlarda zaten üyeliğim var ve 40 yılda bir film izlemek isterim o da o platformlarda yoktur gider film sitesinden açar izlerim.

Ayrıca ben herhangi bir haber sitesine girdiğimde 10 reklam ile karşılaşmak istemem.

YouTube Premium var ama çok vakit geçirmediğimden gereksiz harcama gibi bir şey benim için.
 
Bunları tartışmanın bir anlamı yok. Size ne kardeşim? Millet ister orijinal kullanır, isterse korsan kullanır. Suçsa onun suçu, günahsa onun günahı. Tamamen kullanıcının kendi tercihi.

Siz kendiniz aldığınız ürünlere/hizmetlere para veriyorsanız, karşılığını veriyor, bedelini de ödüyorsanız olay bitmiştir. Başkaları parasını vermemiş vesaire, bu kadar takmayın kafanıza. Neredeyse her gün Technopat'ta orijinal/korsan konuları açılıyor ve hiçbir zaman bir sonuca varılamıyor. Kendinizi boşuna yoruyorsunuz.
 

Geri
Yukarı