Bir oyuna 500TL verebiliyorsan 5 yılda bile biriktirsen genede zenginsin.
Ne alakası var. Sevdiğim oyuna veririm biriktirip. Kimsenin korsan kullanıp kullanmaması beni ilgilendirmez fakat hiç içiniz sızlamıyor mu?
Bir oyuna 500TL verebiliyorsan 5 yılda bile biriktirsen genede zenginsin.
Ne alakası var. Sevdiğim oyuna veririm biriktirip. Kimsenin korsan kullanıp kullanmaması beni ilgilendirmez fakat hiç içiniz sızlamıyor mu?
Korsan kullanırken değil de bir oyuna 500TL verirken sızlar içim.
İmkanı olan bir insan neden saatlerce crack arasın ? Günümüzde bir oyunun 300 tl'den aşağıya çıkmıyor. İşi hiç vicdan, emek hırsızlığı falan diyip romantizme girmeye gerek yok.Ne alakası var. Sevdiğim oyuna veririm biriktirip. Kimsenin korsan kullanıp kullanmaması beni ilgilendirmez fakat hiç içiniz sızlamıyor mu?
Korsan orjinal pek umrumda olmaz ama satın almayı tercih ederim ama aşırı pahalıysa korsan taraftarı olurum ama mesela çok istediğim oyun Doom ETERNAL 63 lira şuan ve alıcamBir konuda korsana karşı olduğumu belirttim. Ve her ne kadar soruya cevap vermiş olsam da korsana karşı olduğum için mesajı -8 olarak gördüğümde şaşırdım. Sizin korsan hakkında düşünceleriniz ne? Ben sonuna kadar karşıyım. Kul hakkı sonuçta. Hayatımda hiçbir şekilde korsan kullanmadım ve kullanmayı da düşünmüyorum.
Yasal bir yere kadar. Güç yetmez. Gerçek oyuncular korsan oynar ve bir sürü oynar.Benim de bir yapımcının yıllardır uğraştığı bir şeyle emek hırsızlığı yaparsam içim sızlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.