Anana söven adam ile kah kah gülüp, içip, yiyorsan o senin sorunun.
Konu sahibinin yazdığı şekilde konuşmayan yoktur sanırım. Arkadaş ortamında normaldir.
Neden her şeyi anne ve babaya yorumluyorsunuz. Sonuçta herkesin annesi ve babası var
Anana söven adam ile kah kah gülüp, içip, yiyorsan o senin sorunun.
Konu sahibinin yazdığı şekilde konuşmayan yoktur sanırım. Arkadaş ortamında normaldir.
Size sadece kelimelerden ibaret gelebilir. O kelimelerin anlamını sorgulayınca kendine biraz mantıklı açıklamalar bulabilirsin.Neden her şeyi anne ve babaya yorumluyorsunuz. Sonuçta herkesin annesi ve babası var![]()
Size sadece kelimelerden ibaret gelebilir. O kelimelerin anlamını sorgulayınca kendine biraz mantıklı açıklamalar bulabilirsin.
Dediğim gibi, annene veya ailene küfredilmesinden hoşlanıyorsan, o senin sorunundur.
Demek istediğim arkadaşın mesela ensene vurur "Ananı s****** napıyorsun lan" veya "O***** Çocukluğu yapma lan" dersin buna bıçak çekicek halin yok ya? Kelime anlamının dışında derken anneye sövmesen bahsetmiyorum mesela sınav çıkışında matematikte cevapları tartışırsın arkadaşınla yanlış yaparsın "A**** koyayım ya" dersin bu kelime anlamının dışında demek istedin.Hassas sayılırım. Pek haz almam şahsen. Pek de etmiyorum zaten.Annene sövecek -hem de yakın arkadaşın- ama sen bir şey demeyeceksin? Kelime anlamlarının dışında kullanılıyor derken? O*** Ç***nun başka bir anlamını bilmiyorum ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.