LG G4 vs Galaxy S6

Kamera noktasında ikiside başı çeken telefonlar. Bugün piyasada en iyi kameraya g4 ve s6 sahip. Ancak fiyatı 2200 Tl olup yani s6 32 GB modelden sadece 300 lira ucuz olup Adreno 418 ve her ne kadar 810'a göre daha iyi performans ortaya koysada 808 işin rengini değiştiriyor. Stabilleşen ve yüzde kırk hafifleyen Touchwiz , okuma yazmada ssd hızlarını andıran ufs 2.0 modülü ve tek çekirdek performansında inanılmaz bir performans ortaya koyan Exynus ile s6 son derece fazla bir fark atmış durumda. G4 ' de güzel cihaz ancak uzun kullanım koşullarında s6 daha önerilebilir bir telefon ve editörlerin genel görüşü olarak Android dünyasının en performanslı telefonu. İkisine bak ergonomik olarak senin hangisi beğenisini kazanması önemli. Ben iPhone 5 kullanıyorum fanlık yapacak yaşıda oldukça uzun bir süre önce geride bıraktım. Şahsi tercihim s6 olacaktır ancak tercih senin umarım yardımcı olmuşumdur.
 
Galaxy S6 biraz daha üstün G4'ten aralarında ki tek fark Kamera ve İşlemci kamera hissedilmez de işlemci hissedilir.
Kararını şuna göre vermen gerek bence;
  • Samsung Exynos 7420 8 çekirdek 14 NM (Galaxy S6)
  • Qualcomm Snapdragon 808 6 çekirdek 20 NM (LG G4)
Karar senin.
Düzenleme; Samsung'un Ramleri DDR4, ekranı 577 PPİ(Piksel/nokta)
 
Benim için önemli olan Performans ve Kamera.
O zaman eğer Android bir telefon alacaksanız en iyi seçenek s6. Zira g4 2200 TL iken s6 32 GB 2500 TL.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat incelemesinide izlerseniz o 300 TL'yi uzun süre kullanım ile karşılığını fazlasıyla alırsınız. Kamera noktasında ikiside en iyi cihazlar bazı çekim şartlarında biri iyi bazılarında öbürü ancak performans noktasında açık ara s6 önde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung un Türkiyeyi adam yerine koymadığını düşünen arkadaş bunu nereden çıkardın ? İnanın telefon alacak olsam S6 alırım çünkü şuan en güçlüsü o eleştirilebilecek tek yanı hoparlörleri ki telefonun kulaklık performansı yeterli bence . Samsung artık çelik kasaya geçerek ve Touchwiz arayüzünü adam ederek rakipsiz gibi duruyor.
 
Eleştirilecek tek yön hoparlör mü? Rakipsiz gibi mi? Güldürmeyin beni. Burada S6 tercih edilmesinin daha mantıklı olmasının tek nedeni beklentilere daha uygun olmasıdır. S6 ve G4 genel anlamda bakıldığında eşit cihazlardır. Farklı konularda birbirlerinden üstündürler.
 
Derine inmeye gerek var mı? Sadece SD kart desteği sunmadığı için bile tercih edilmeyebilir.;)
Bataryaya, Exynos işlemcinin yapılacak bazı işlemlerde çıkaracağı optimizasyon sorununa vs. girmeme bile gerek yok.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı