LG G4 vs Galaxy S6

Bilmiyorum nereden duyuyorsunuz bunca şeyi ancak ben bir kullanıcı olarak görüşlerimi belirttim. Ne arayüzde ne de galeride, rehberde en ufak bir gecikme, takılma yok. Ayrıca ısınma sorunundan bahsetmişsiniz de şu an üretim teknolojisi olarak 14nm'ye sahip tek telefon bu. Dolayısıyla bu güne kadar en az ısınan telefon diyebilirim, yaz aylarında bile. Bizzat Samsung Galaxy S3'ten sonra en nefret ettiğim firmalardan biri haline gelmişti ve aldığıma pişman olmuştum o telefonu. Buna rağmen bütün ön yargılarımı kıran telefon ise S6 oldu. Bence okuduğunuz, duyduğunuz yorumlar fanboylara ait olmalı. Ayrıca LG G4 için de diyecek bir şey yok gayet güzel bir telefon ve alınmaması için de bir sebep göremiyorum bu yüzden alacak arkadaşın tek dert etmesi gereken şeyin tasarımı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca SD Kart, arkada kapağın açılabilmesi gibi özellikler de kendisi için önemli ise bunlara dikkat etmeli.
 
İnternette araştırabilirsen bulabilirsin. Shiftdelete gibi sitelerde videolu olarak S6'nın sorunlarından bahsetti. Hatta üst menüdeki ikonların kaybolması sorununu yaşayan insanların çoğunun konusu var. Sosyal'de bulabilirsin. Samsung'un yazılım konusunda ne kadar kötü olduğunu herkes biliyor bunun için müneccim veya ben kullandım bende sorun olmadı mantığıyla olaya yaklaşmanın anlamı yok. En az ısınan telefon demişsiniz, ısı değerleri olarak elbetteki anormal değil. Ancak olay ele temas ettirilen ısıya geldiğinde cam kasasından dolayı telefon alev gibi yanıyor. Dediğim gibi, siz yaşamamış olabilirsiniz, ancak bu gibi sorunlardan şikayetçi olan çok kullanıcı var. Ha elbetteki Samsung önerilecekse, Note 4 tartışmasız Samsung'un en sorunsuz ve kaliteli telefonudur. G4 ile o kıyaslanabilir. Neyse, sizin görüşünüz o benim görüşüm bu. Konuyu üstelemeye gerek yok. Konuyu açan arkadaş hangi telefonu beğenirse onu alsın.
 
Kesinlikle Lg G4 tavsiye edrim size. LG güncelleme konusunda çok cömert, ancak Samsung maalesef öyle değil. Şu an Lg G2'ye bile 5.0 verdi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her ikiside sorunlu telefon. S6 da takılmalar ikon kaybolmaları gibi yazılım sorunları var. G4'te anten sorunları var. Ayrıca video ve konuşma sırasında sesler tiz çıkıyor. Yazılım ile düzelirse G4 sırf kamera ve ekran için alınabilir. Ancak bu üst düzey telefonlarda böyle sorunlar şaşırtıyor insanı.
 
S6 yı takılmalar yüzünden almak istemiyorum. G4 ise tasarımı yüzünden. Karar vermek çok zor olacak açıkçası. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
 
S6 yı takılmalar yüzünden almak istemiyorum. G4 ise tasarımı yüzünden. Karar vermek çok zor olacak açıkçası. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Hocam inanın bana takılma falan yok. Yazılıp çizilen şeyler hep tarafsız olmayan sitelerden geliyor. Technopat gibi sitelerin hiç böyle üst menüdeki ikon kaybı diye bir video çektiğini gördünüz mü? Göremezsiniz çünkü öyle bir şey yok. Kusura bakmayın ancak ben aptal değilim çünkü bu telefonu almadan önce kendime bütçe sınırı koymaksızın bir tercih yaptım, ayrıca oldukça tarafsız bir şekilde. 2000 TL'nin üzerinde hangi firmanın arayüzü ve işletim sistemini problemli yapma gibi bir lüksü olabilir? Nasıl galeriyi, rehberi açarken takılma yapabilir o işlemciyle, ve nasıl yukarıda orada burada simge kaybolabilir? Aklınız alıyor mu gerçekten bunları? Emin olun böyle sorunlar olsaydı herkesten önce ben yazardım ve insanların satın almamaları için elimden geleni yapardım çünkü yaşadım bunu zamanında. Ayrıca ısınma problemini söyleyen arkadaşları komik buluyorum ısı genel olarak yandaki metal çerçeveye dağılıyor bir kısmı da arka tarafına fakat bu telefonu ısıtmak için de uğraşmanız gerekiyor zira şu an piyasadaki en az ısınan telefon üretim teknolojisi ile. Donanım olarak zaten kimse istese de laf edemez bu konuya girmek bile istemiyorum. Lütfen "basit" forumlardaki saçma sapan yorumları okumayın onlar 2 gün önce farklı şey söylerler, bugün ise farklı şeyler... Sizi nasıl inandırabilirim buna bilemiyorum ancak halen çok kararsız iseniz isterseniz videosunu çekip atayım size.
 
Bulmak kolay. Samsung firmasının yüklü ram uygulamasına gir bak yüzde kaç yazıyor. En az %70 değerinde olacaktır. Özellikle güç tasarrufunda %85 değerini buluyor. Ayrıca resim çektiğinde resmi göre tıkladığında g4 daha hızlı gösteriyor. Ayrıca cam kasa ve demir çerçeve ısıyı aşırı hissettiriyor. Bugün telefon beni aşırı rahatsız etti bakar iken. Birde ısıtmak için uğraşmaya gerek yok periscopede 30 dakika yayın izle gör ısıyı. Taraflı yayın konusunda shiftdelete.net daha tarafsız bir yayın. Birde ben bu ram değerlerini onlar dediğinde inanmadım bu güne kadar 5 tane cihazda baktım. Hepsinde bu sorun vardı ama simge kaybolmasını bende görmedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha yeni zar zor getirebilmişler. Hatta çoğu kişi ROM falan olmadan kuramıyor bile, G2'den bile sonra çıkan telefon olan Note 3'e vermedi adamlar güncelleme...
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı