Linux neden kullanılır olması gerekiyordu bence ama oyun haricinde bir şey diyemem ben.
İyi hatırlattınız bununla ilgilide konu açalım.
Linux neden kullanılır olması gerekiyordu bence ama oyun haricinde bir şey diyemem ben.
Hayır. Lütfen. Hayır. Bir kere daha aynı kopyala-yapıştır başlıkları okursam kusacağım.İyi hatırlattınız bununla ilgilide konu açalım.
Wine is not an emulator açılımı. Emulatör kavramından oldukça uzak bir yazılım zaten.
Emulatör taklit eder, Wine çevirmendir.
Pipewire keyif olsun diye üretilmedi.PulseAudio'nun ben ta... Kullanılmazsa onun yüzünden kullanılmaz.
Eğer sen doğru ya da yanlış bilginle birine yardım etmeye çalışıyorsan ve forum yöneticileri seni gerek kişisel görüşlerinden, gerek yanlış bir şey yazdığından banlıyorsa, seni hak etmiyordur o platformHocam maalesef sosyalde yanlış bilgiden banladıklarından korkuyorum
Eğer sen doğru ya da yanlış bilginle birine yardım etmeye çalışıyorsan, ve forum yöneticileri seni gerek kişisel görüşlerinden, gerek yanlış bir şey yazdığından banlıyorsa, seni hak etmiyordur o platform![]()
Bir ara burada önüne gelen veledi moderatör yapıyorlardıHocam zaten çoğu konu teknik ve basit olduğundan hiç sıkıntı yaşamadım sadece 1 kere yaşadım sanırsam ondan dikkat ediyorum. Modlar da hata yapıyor sık sık bariz şekilde çok gördüğüm oldu.
Pipewire keyif olsun diye üretilmedi.
Hocam maalesef sosyalde yanlış bilgiden banladıklarından korkuyorum yanlış söylemeye fakat olduğunca kendi bilgimi kullanmaya özen gösteriyorum. Forumda soruya cevap vermek de öğrenmektir. Sağ olun bilginiz için. Ben de ölü Monster laptopumdan kurtulduktan sonra vm ile Linux denemeyi düşünüyorum. Hayatta denemek lazım. Gayet bilgili ve "geek" bir topluluğu var. Sevdim açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.