Neden Windows keşke onu da yazsalardı sadece oy vermek yerine.
-Windows daha iyi
+Neden?
-...
+?
-...
+ Cevap bekliyorum?
-...
Durum bu
Ee başka ne var peki?![]()
Baska bir şey yok
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden Windows keşke onu da yazsalardı sadece oy vermek yerine.
Aha kestirdim seni gözüme.Oyun desteği çok geniş.
Bende linuxcuyum dostum. Linuxun iyi olduğu tarafları söyledim zaten yukarıda.Windows kullanımı sadece amatör bilgisayarcı işi. Öven de sadece amatör bilgisayar kullanıcısı olur. Linux her alanda daha iyidir. Bir alan seçin kötü olduğunu ispatlamaya çalışın. İspatlayamazsınız. Hele ki Arch vb. kendi işletim sisteminizi kendiniz yaptığınız dağıtımlar birer harikadır. Windows her alanda geride kalmıştır. Sorulması halinde hepsine güzelce cevap veririm. Akıllı becerikli, işletim sisteminin ve bilgisayarların çalışma mantığına hakim birisi hiç şüphesiz Linux tercih eder. Windows daha zordur bu arada Linux'a göre. Soran olursa ona da cevabını veririm.
Aha kestirdim seni gözüme.
@403976 senin istediğin bir Windows oyunundan FPS testi atacak. Kütüphanesinde varsa tabi. Mangohud ile FrameTime bile göreceksin. (Windowstan inanılmaz düşük iyi bir gecikme veriyor.)
@403976 neler var hocam kütüphanende?
RDR2 falan da vardı. 1050 Mobile için RDR2 performansı görmek ister misin?
O görüşünü değiştir hocam!Bende linuxcuyum dostum. Linuxun iyi olduğu tarafları söyledim zaten yukarıda.Köküne kadar linux.
Çoğu oyun ve yazılım firması linux'a karşı.Windows kullanımı sadece amatör bilgisayarcı işi. Öven de sadece amatör bilgisayar kullanıcısı olur. Linux her alanda daha iyidir. Bir alan seçin kötü olduğunu ispatlamaya çalışın. İspatlayamazsınız. Hele ki Arch vb. kendi işletim sisteminizi kendiniz yaptığınız dağıtımlar birer harikadır. Windows her alanda geride kalmıştır. Sorulması halinde hepsine güzelce cevap veririm. Akıllı becerikli, işletim sisteminin ve bilgisayarların çalışma mantığına hakim birisi hiç şüphesiz Linux tercih eder. Windows daha zordur bu arada Linux'a göre. Soran olursa ona da cevabını veririm.
Aha kestirdim seni gözüme.
@403976 senin istediğin bir Windows oyunundan FPS testi atacak. Kütüphanesinde varsa tabi. Mangohud ile FrameTime bile göreceksin. (Windowstan inanılmaz düşük iyi bir gecikme veriyor.)
RDR2 falan da vardı. 1050 Mobile için RDR2 performansı görmek ister misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.