Nasıl yokluktan var olduk?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tanri nasil varoldu peki? Ampulun yaraticisinin bir yaraticisi varsa ampulun yaraticisinin yaraticisinin yaraticisi olmasi gerekmez mi? Ve bu da boyle sonsuza dek devam eder dedesinin dedesinin dedesinin dedesinin gibi.

Bu konuya çok kolay bir açıklık getireyim. YouTube bir yazılımdır değil mi? Evet öyle. YouTube'u kodlayan birileri var. Peki YouTube'u açtığımız tarayıcılar? Bunlarda bir yazılımdır. Bunları da kodlayan birileri var. Peki bunları kodlayan insanları kodlayan kim? Çok saçma geldi değil mi?"Ulan YouTube bir yazılım. Kodlayan ise insan. Onu kodlayan olmaz ki."Aynen öyle. Eğer zeki isen tanrıyla insanı kıyaslayamayacağını bu örnekten anlarsın. Ve tabii ki bağnaz değil ve öğrenmeye açıksan :)

2 Nizde takyonları araştırırsanız sevinirim.
Ancak sadece hipotetik (varsayımsal) olarak vardırlar ve şu ana kadar bir tanesi bile gözlemlenememiştir. Bu bir şeyler çağrıştırıyor olabilir sizde.
Ancak sadece hipotetik (varsayımsal) olarak vardırlar ve şu ana kadar bir tanesi bile gözlemlenememiştir. Bu bir şeyler çağrıştırıyor olabilir sizde.
Çünkü, fizikçilerin takyon fikrini ortaya atmasının nedeni, zaten ışıktan hızlı parçacıklar var olsaydı, evren nasıl bir yer olurdu sorusuna cevap aramak içindir

Sabrınıza saygılarımı iletiyor ve filmime dönüyorum: D.

Bende ne manyakmışım diyerek (!)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
dineleyeceğim iyi eğlenceler.

Çünkü, fizikçilerin takyon fikrini ortaya atmasının nedeni, zaten ışıktan hızlı parçacıklar var olsaydı, evren nasıl bir yer olurdu sorusuna cevap aramak içindir

Bende diyorum ki eğer gerçek ise fizik kuralları değişir.

Bende ne manyakmışım diyerek (!)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
dineleyeceğim iyi eğlenceler.

Bende diyorum ki eğer gerçek ise fizik kuralları değişir.

Havaya atılan bir kavram. Herhangi bir delili bile yok. Olursa evet değişir ama olmama olasılığı çok yüksek.

Ben quasi yıldızlarını da merak ediyorum. Düşünsene çekirdeğinde karadelik olan bir yıldızı bazıları küçük bir galaksi kadar olabilirmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı