- Makaleler
- 2
Çeşitlilik çok diye. Bir ara her gün yeni dağıtım kuruyordum.
Windows fanboyu mu?Bilsende windows fanboyu olduğun için fayda sağlamaz. Kullanmayı bilmeden kullanmaya çalışırsan tabii ki kullanamassın.
O zaman fanboy bey, ben neden hiçbir zaman bu cevabı almıyorum?Sadece ben değil nereye sorarsam sorayım format cevabı alıyorum. Bana has değil.
Teşekkür ederim. Windows kullanırken de, Linux kullanırken de çökme yaşadım fakat bunları çözmek için format atmam gerekmedi, çok daha kolay yöntemlerle çözdüm. Windows 7 ve öncesi sürümler desteğinin de kesilmesi nedeniyle zorlayan türden sıkıntılar çıkarabiliyor, son sürümlerde ise çok iyi destek sağlanıyor. Windows 11 ise resmi olarak tam çıkışını yapmadı, buglar ve çökmeler oldukça normal. Windows 10'dansa kararlı bir dağıtımı tercih ediyorum fakat ihtiyaç duyduğum için sıklıkla kullanıyorum.Dediklerinize katılıyorum. GNU/Linux'u severim fakat gereğinden fazla abartmanın bir manası yok. Gereğinden fazla abarttığınızı söylemiyorum. Yanlış anlaşılmasın. Windows kullanırken sadece Windows 11 kullanırken çok fazla çökme yaşadım. Diğer sürümler kararlıydı. Aynı şekilde bende Arch'ın ve Debian'ın kararlı olmasına rağmen Garuda ve saf Ubuntu sıkıntı çıkarıyordu.
Bu konuda katılıyorum, Windows 11'le çok fazla dalga geçmiştik, önceki konularımda da pek iyi yorumlar yapmamıştım zaten fakat bu sorunu çözmeye çalışıyorlar. Güzel bir sonuç alacaklar gibi.Fakat Windows bazen gerçekten de sıkıntı çıkarabiliyor. Bu sorunlardan en yaygını Windows Update'in birçok bilgisayarın içinden geçmesi. NT çekirdeği çok eski ve dolayısıyla birçok hata barındırıyor. Özgür olmadığı için Microsoft'un uyguladığı birçok kısıtlamaya maruz kalıyorsunuz ve hata tespiti zorlaştığı için birçok güvenlik açığı fark edimiyor.
Dağıtım zıpırığına yakalanmışsınız hocam. GNU/Linux dağıtımlarına ilk geçen kişilerin yaşadığı bir durumdur.Çeşitlilik çok diye. Bir ara her gün yeni dağıtım kuruyordum.
Bana fanboy diyene bak nickini bile fanboyu olduğu bir sistemin ismini koymuş boş yapmayalım lütfen. benim nickin linuxa fanboyluk değil şahsa fanboyluktur bilginizeO zaman fanboy bey, ben neden hiçbir zaman bu cevabı almıyorum?
Dağıtım zıpırığına yakalanmışsınız hocam. GNU/Linux dağıtımlarına ilk geçen kişilerin yaşadığı bir durumdur.
Dağıtım zıpırığına yakalanmışsınız hocam. GNU/Linux dağıtımlarına ilk geçen kişilerin yaşadığı bir durumdur.
Peki sevgili "kişiye yönelik" fanboy, katılım tarihimde Windows 11 adında bir işletim sisteminin çıkmama durumuna kesin bakılmasından ve hiçbir zaman nick değiştirmememden bir ilkokul çocuğu bile bunun "mizah" amaçlı olduğunu anlayabilir.Bana fanboy diyene bak nickini bile fanboyu olduğu bir sistemin ismini koymuş boş yapmayalım lütfen. benim nickin linuxa fanboyluk değil şahsa fanboyluktur bilginize
Anladım peki.Peki sevgili "kişiye yönelik" fanboy, katılım tarihimde Windows 11 adında bir işletim sisteminin çıkmama durumuna kesin bakılmasından ve hiçbir zaman nick değiştirmememden bir ilkokul çocuğu bile bunun "mizah" amaçlı olduğunu anlayabilir.
Windows 11'e her yerde laf atmamın sebebi de zaten bu, nick'imi çaldılar !
Evet hocam. Kali ile başladı Linux deneyimim ve çok hoşuma gitti. Hiçbir şey bilmesem bile 3-5 tane öğrendiğim kodları yazıp yazıların akması beni benden alıyor.O diziyi ben de izliyorum hocam. Acaba Kali mi kullanıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.