Öğretmenime mesaj atarak kötü bir şey mi yaptım?

Ama bazı kişilerde gerçekten aşırı utanma olabiliyor ama bunu biraz azaltmak yenmek lazım bu tür sorunlar yaşayan çok kişi tanıdım şu an okul tiyatrolarında hiç utanmadan oynayan ve tamamen sosyalleşebilen kişiler olabiliyorlar.
Tamam bende arkadaşa yardımcı oluyorum zaten. İsterse paranoid bir şizofren olsun, üstüne giderek bile daha sağlıklı bir kafaya sahip olabilir.

Anksiyete için rapor var mı yoksa çok telefon kullanıp arkadaşın olmadığı için mi böyle diyorsun?
Utangaçlık ergenliğe yeni giren herkeste var artık kime sorsan anksiyetem vardı diyor.

Soruya gelecek olursam bence kötü bir şey yapmışsınız.

Arkadaşınızın kendisini dile getirmesi gerekiyordu. Senin sorunun değil ne de olsa.

Hocam kendi sorunumdan bahsediyorum. Hocam, öğretmenim bana derse çok katılmıyorum diye kızıyor. Konuyu bir tekrar okuyun bence. Kafamdan atmıyorum sosyal anksiyeteyi. Raporum yok ama acayip, kötüyüm. Belirtilerinin hepsi var. Hep titriyorum göz teması kuramıyorum terliyorum hep kaygı var zaten.

Hocam kendi sorunumdan bahsediyorum.

Ben yanlış anlamışım o zaman. Arkadaşınızın rahatsız olmasını dile getirdiniz sanıyorum. Attığınız mesaj iyi olmuş bence. Mesaj değil de yüzüne söylesen daha iyi olurdu aslında.

"Hocam bu aralar nedense kafam dağınık derse katılamıyorum kusura bakmayın." falan desen daha iyi olurdu.

Bana da öğrencilerim mesaj atıyor. Pubg, BF5, BF2042 vs. oynarken. Mesaja bile bakmadan görüldü vs. yapıyorum bildirim gitsin diye. Sonra dönüyorum, bazen de dönmeyi unutuyorum.
Öğretmeniz ama insanız da, yeri geliyor arkadaşlarla toplanmışız dışarda balık, mezeler vs... Ortam müsait olmaz sonra geri dönmeyi unutuyoruz. Mesaiden sonra her öğretmen değişik ortamda vs. Pek alınmayız öyle mesajlardan filan. Genelde okulda öğrenciler arası vs. sorun olduktan sonra veli arayınca sıkıntı oluyor. Veli diğer öğrenciye vs. olan tepkisini sana kusuyor resmen. O gün kafanı açıyor resmen.
Senin o mesaja gülümseyip geçer öğretmen.

Ben yanlış anlamışım o zaman. Arkadaşınızın rahatsız olmasını dile getirdiniz sanıyorum. Attığınız mesaj iyi olmuş bence. Mesaj değil de yüzüne söylesen daha iyi olurdu aslında.

"Hocam bu aralar nedense kafam dağınık derse katılamıyorum kusura bakmayın." falan desen daha iyi olurdu.

Derim onu okulda büyük ihtimalle konuşacak. Arkadaşıma söylemiş.
Bana da öğrencilerim mesaj atıyor. PUBG, BF5, BF2042 vs. oynarken. Mesaja bile bakmadan görüldü vs. yapıyorum bildirim gitsin diye. Sonra dönüyorum, bazen de dönmeyi unutuyorum.
Öğretmeniz ama insanız da, yeri geliyor arkadaşlarla toplanmışız dışarıda balık, mezeler vs... Ortam müsait olmaz sonra geri dönmeyi unutuyoruz. Mesaiden sonra her öğretmen değişik ortamda vs. pek alınmayız öyle mesajlardan filan. Genelde okulda öğrenciler arası vs. sorun olduktan sonra veli arayınca sıkıntı oluyor. Veli diğer öğrenciye vs. olan tepkisini sana kusuyor resmen. O gün kafanı açıyor resmen.
Senin o mesaja gülümseyip geçer öğretmen.

Tamam hocam teşekkürler. Okulda konuşacağız sanırım.
Tamam bende arkadaşa yardımcı oluyorum zaten. İsterse paranoid bir şizofren olsun, üstüne giderek bile daha sağlıklı bir kafaya sahip olabilir.

Hocam bana biraz yardımcı olur musunuz? Ne desem hocaya?

Bence kafa dengi olmayan bir hoca değilse kişisel meseleler anlatılmaz. Tamamen benim düşüncemdir, zamanında çok sıkıntısını çektim.

Bence kafa dengi olmayan bir hoca değilse kişisel meseleler anlatılmaz. Tamamen benim düşüncemdir, zamanında çok sıkıntısını çektim.

Sinirli ve kötü biri değil. Ama derste olan biten her şeyi söylüyor.
Herkes ayrı bir fikir belirtiyor. Bu da olması gereken zaten ve bu durumdan size tek bir mesaj çıkabilir. Cesaretinizi toplayın. Durumunuzu anlatın basitçe ama açık anlatın.

Hocam zorla kolumdan tutup gözlerine baktırtmaya çalışıyor. Bu sefer yapmazsa iyidir. Teşekkür ederim.

Sinirli ve kötü biri değil. Ama derste olan biten her şeyi söylüyor.
Anlıyorum da büyükler genelde küçük zaten yahu bunun ne gibi sıkıntısı olabilir gözle baktığı için pek anlayışlı davranmıyorlar. Seni tanıdığım için de böyle söylüyorum, meselelerini kendi içinde halletmeyi öğrenmen gerek. Yaşın büyüdüğünde sürekli birilerini ararsın, birisine deli gibi bağlanırsın. Bu da senin için iyi olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı