Öğretmenime mesaj atarak kötü bir şey mi yaptım?

Kötü bir şey yapmamışsın gayet normal bir davranış. Bende öyle bir şey hissedecek olsam nedenini sorar ona göre bir hatam olursa onu düzeltirim. İnsanlık hali bazen ne yaptığını bilemiyor onun doğru olup olmadığını anlayamıyor insan.

Komik biriymiş :D senin tek hatan böylelerine açıklama yapman. Senin kimseye açıklama yapmana da gerek yok bunu kafana koy ;)

Hocam biraz takıntılıyım maalesef böyle şeylere. Kaygı yaşıyorum sürekli bundan dolayı. O yüzden açıklama yaptım. Okulda zaten konuşacak kesin. Görüldü attığına göre.
Kötü bir şey yapmamışsın gayet normal bir davranış. Bende öyle bir şey hissedecek olsam nedenini sorar ona göre bir hatam olursa onu düzeltirim. İnsanlık hali bazen ne yaptığını bilemiyor onun doğru olup olmadığını anlayamıyor insan.

Öğretmenin hareketleri çok sinirimi bozuyor. Her şeyi zorla yaptırıyor. İlla onun gözlerine bakacağım.

Hocam biraz takıntılıyım maalesef böyle şeylere. Kaygı yaşıyorum sürekli bundan dolayı. O yüzden açıklama yaptım. Okulda zaten konuşacak kesin. Görüldü attığına göre.

Öğretmenin hareketleri çok sinirimi bozuyor. Her şeyi zorla yaptırıyor. İlla onun gözlerine bakacağım.

Öğretmeniniz ne yapıyor anlatır mısın rica etsem kısa yazar mısın?

Öncelikle kinsenin seni yüzüne bakmaya ve düşüncelerini vb paylaşmaya zorlamaya hakkı yoktur özelliklebunu bir öğretmen yapkyor öğretmenlerden sınavda yüksek alınca sözlü notu o kadar düşük gelmez diye düşünüyorum ve de sen kavga etmedin hocaya bir şey de yapmadın onu sen zorlaması saçma ve olmaması gereken bir şey.

Öğretmeniniz ne yapıyor anlatır mısın rica etsem kısa yazar mısın?

Hocam bizim öğretmenler normalde bir soruyu yapamadığında veya yapmak istemediğinde kaldırmazlar. Bu bahsettiğim hoca zorla kaldırıyor. Ve yapmamamızın illa bir sebebi olacak. Geçen benimle konuşurken kollarımdan tutup zorla gözlerine baktırtmaya çalıştı. Maalesef insanların gözlerine bakamıyorum. Bunu bildiği halde zorla kolumdan tutup çekti. Sert çekti bir de acıttı. Gözlerim yaşardı zaten sonra belli etmedim ama. İlla yapacağız her şeyi yani. Kusursuz olacağız illaki.
Öncelikle kinsenin seni yüzüne bakmaya ve düşüncelerini vb paylaşmaya zorlamaya hakkı yoktur özelliklebunu bir öğretmen yapkyor öğretmenlerden sınavda yüksek alınca sözlü notu o kadar düşük gelmez diye düşünüyorum ve de sen kavga etmedin hocaya bir şey de yapmadın onu sen zorlaması saçma ve olmaması gereken bir şey.

Haklısınız hocam.

Sosyal anksiyeteyi mi itiraf edeyim hocam? Kesin olmadığı için söylemeyi düşünmüyorum.

Hocam 72 almıştım 100 girdi. O dersim iyi değil.

De ben gözlere bakamıyorum hafif bir çekingenlik var anlayışla karşılamanızı istiyorum diye. Tirtreyerek bile olsa söyle de bir daha soru sorup rahatsız etmeyin vs. Seni ezecek halleri yok ya he sırf bundan dolayı ezen büzen bir hocan varsa o hocadan ve anlattığı dersten ciddiyet bile beklememelisin.

Bir de dedi ki bir sorunun varsa anlat dedi. Ben de yok dedim olsa da anlatmam dedim. Sonra diyor ki öğretmenlere sorunlar anlatılır neden ki dedi. Güvendiğim bir hoca değil aslında. Herkese söylüyor her şeyi.
De ben gözlere bakamıyorum hafif bir çekingenlik var anlayışla karşılamanızı istiyorum diye. Tirtreyerek bile olsa söyle de bir daha soru sorup rahatsız etmeyin vs.

Hafif :/ tamam öyle söyleyeyim. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı