Öğretmenime mesaj atarak kötü bir şey mi yaptım?

Anlıyorum da büyükler genelde küçük zaten yahu bunun ne gibi sıkıntısı olabilir gözle baktığı için pek anlayışlı davranmıyorlar. Seni tanıdığım için de böyle söylüyorum, meselelerini kendi içinde halletmeyi öğrenmen gerek. Yaşın büyüdüğünde sürekli birilerini ararsın, birisine deli gibi bağlanırsın. Bu da senin için iyi olmaz.

Hocam kimse bana sorunumu sormasa ben gidip söylemem. Hocalar sürekli bana soruyorlar. Demesem hep beni takip ediyorlar davranışlarımı falan. İleri gittiğim zaman veliyi arıyorlar.

Hocam kimse bana sorunumu sormasa ben gidip söylemem. Hocalar sürekli bana soruyorlar. Demesem hep beni takip ediyorlar davranışlarımı falan. İleri gittiğim zaman veliyi arıyorlar.
O zaman pek belli etmeyin ve sorununuzun olup olmadığını sorduklarında bir şey yok deyip geçiştirin. Anlatmayın.

Nasıl yani kim yapıyor bunu ve ne oldu da böyle yapmaya başladı?

Hocam bana düşünceli gözüküyorsun dediğin gün yaptı (öğretmenim). Dedi bu kadar çekinme bak gözlerime. Zorla kollarımdan tutup çekti beni. Bakamadım yine de.
O zaman pek belli etmeyin ve sorununuzun olup olmadığını sorduklarında bir şey yok deyip geçiştirin. Anlatmayın.

Bir şeyim yok dediğim için zaten sorup duruyorlar herhalde. Anlatmıyorum çünkü.

@freakcnsl, sorup dursunlar. Boş verin, anlatma gibi bir zorunluluğunuz yok.

Hocam bana düşünceli gözüküyorsun dediğin gün yaptı (öğretmenim). Dedi bu kadar çekinme bak gözlerime. Zorla kollarımdan tutup çekti beni. Bakamadım yine de.

Bir şeyim yok dediğim için zaten sorup duruyorlar herhalde. Anlatmıyorum çünkü.
İtiraf etseniz belki size destek çıkacaklar bir düşünün.
Tamam da hocam ona göre hep sözlü notlarını veriyorlar. Davranışlarımıza göre. Kesin düşük girecek.
Bence hocanızı bilgilendirin.

İtiraf etseniz belki size destek çıkacaklar bir düşünün.

Bence hocanızı bilgilendirin.

Sosyal anksiyeteyi mi itiraf edeyim hocam? Kesin olmadığı için söylemeyi düşünmüyorum.
Bir şey olmaz. Sen sınavdan 95 aldıktan sonra sözlüne 80-85 girecek hali yok ya.
Hocam 72 almıştım 100 girdi. O dersim iyi değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı