Ölümden sonra hayat ve sonsuzluk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanki bu cümlenin bir devamı olmalı. 😄
Sanki yazmayı unutmuşum gibi değil mi? :D :D Bir şeyler yazacaktım da kendimi boşa yorduğumu farkettim mesajı göndermeden çıktım. Gerçi gönderilmiş ama olsun. :D

Sonunu getireyim bari.
İslam hoşgörü dini ise neden kuranda inanmayanlara deve, hayvan vs. ithamlarda bulunuluyor? Neden inanmayanları şöyle yakacağız, böyle parçalayacağız, derilerini değiştirip tekrar acı çekmelerini sağlayacağız deniyor. Bunu sonsuz merhamet sahibi bir tanrı söylüyor.
 
Heh işte bak ne güzel söyledin. Ağzından bal damlıyor. Sen daha islam'ın Son Peygamberinin sözüne itimaat etmemişsin. Madem onun son peygamber olduğunu biliyorsun, islamın peygamberi olduğunu biliyorsun. İşte sana koskocaman Peygamberin sünneti, Peygamberin sözleri. Onun ilmi sözü var iken, benim sözlerime be hacet. Evet sen haklısın islam adına kesinlikle sizi terslememe işine yoluna bak dememem gerekir ana ben biliyorum ki bu genç yaşta uzaktan uzağa bu işler yazarak olmuyor. Kişi kendi bildiğinden vaz geç mi yor.
Hocam son yazdığımı okuyun, hala Müslüman olduğumu söyledim. Bu da demek oluyor ki Hz.Muhammed(S.A.V)'e inanıyorum demek.
 
Değiştirildiğine dair kanıt yoksa zaten değiştirilmemiş midir?
Görmediğimiz için bilemiyoruz. Günümüzdeki gibi bilgiye erişime ve aktarmaya sahip değiliz. Muhammed denilen adamın kendi aklından yazması ve bu hikayeleri uydurması gayet ihtimal dahilinde.
 
İslam dininin tanrısı insanla aynı güdüleri taşıyor. Sanki amaçları birmiş gibi
Aynı amacı olan şey nedir mesela?
Hangi tanrı bana itaat edin yoksa sizi sıcak suyla haşlarım diyebilir?
Allah herkesin Cennete gitmesini ister. Bu yüzden dine inanmayanlar için böyle bir ayet olduğunu düşünüyorum. Herkesin bir dine inanmasını ister kısacası. 'İster' kısmını ayetlere dayanarak söylüyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı