Ölümden sonra yaşam var mı?

• Konuyu başlatan YesTer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 144
  • Görüntüleme 17.595
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen benim onca soruma yanıt vermedin ve benim yaşı küçük bir çocuk olduğumu söyledin. Şimdi de gitmiş ne söylüyorsunuz. Anladım ama çaktırmıyorum. Olayı tamamen saçma bir yere sürüklüyorum desenize...
İlk cevaptan daha ötesini yazmayacağım.
Ortada siyaset yok.
Sonunda anlaştık efe diye birisi anlama sorunu yaşadığından dolayı o lafı attı arkadaş ortaya.

Yüklenmeyin bana yahu, ben sadece öyle bir şeye dönüşmesin diye dedim. Sonra kötü olmakta zira... :D
Söylediklerimiz, yanlış anlaşıldı. Biz farklı bir şeyi kast ediyorduk. :)

İlk cevaptan daha ötesini yazmayacağım.

Sonunda anlaştık efe diye birisi anlama sorunu yaşadığından dolayı o lafı attı arkadaş ortaya.
Siz bilirsiniz. Fakat, o konuda cevap yazmıyorsanız olayı da sürüklemeyiniz. Teşekkürler..

Siz bilirsiniz. Fakat, o konuda cevap yazmıyorsanız olayı da sürüklemeyiniz. Teşekkürler..
Dediğim gibi söylediğimi söyledim. Daha ötesini tartışmayacağım çünkü boş laf bu konuştuklarımızı zaten 1 ay sonra unutacaksınız. Hiç kalbimizi kırmaya değmez.

Öpüşün barışın asıl konuya dönelim. :D

Kalpleri kırmaktansa ön yargıları kıralım... :D

Arkadaşlar inanırsınız inanmazsınız beni ilgilendirmez kendi görüşünüzdür, saygı duyarım ama; Ben şuna inanırım ALLAH ile kulun arasına kimse giremez, kaldı ki şarlatanlar ve şeyh şıh takımı hiç. Din Dogmatik bir şeydir, bu dogma onun saflığını ve temizliğini sağlar, bence herkes ama ölmeden önce ama ölüme az kala vah tüh diyecektir cezasını veya mükafatını herkes benim inancıma göre HAK katında görecektir, bırakın isteyen inansın isteyen inanmasın.

Dediğim gibi söylediğimi söyledim. Daha ötesini tartışmayacağım çünkü boş laf bu konuştuklarımızı zaten 1 ay sonra unutacaksınız. Hiç kalbimizi kırmaya değmez.
Ben konuştuklarımın boş laf olduğunu düşünmüyorum. Fakat, takdir sizindir. Sizin söylediğiniz gibi söyleyeceklerimizi de söyledik. Daha fazla tartışmamıza gerek yok.

Nasıl bu dünyadaki eşyaları, makineleri vb. insanlar toplayıp, birleştirip ortaya çıkarıyor ise, elbette insanları da yaratan olacaktır. Bu dünyada hiçbir şey kendi kendine oluşmuyor. Aklı selim her insan Allah’ın varlığını kabul eder zaten. Her şeyden öte, varsayalım ölümden sonra yaşam yok. Bu durumda hiç kimsenin bir kaybı olmayacak, ki zaten “biz” diye bir şey olmayacak o zaman. Diğer yandan ölümden sonra yaşam var ise inanmayanlar zararlı çıkacak. Yani kısacası sen inanırsan iki türlüde iyi durumdasın. Lakin inanmazsan hayatını şansa bağlamış olursun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı