''S Olmayan iPhone Alınmaz'' İddiası

• Konuyu başlatan BeqTec
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 3.243
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Samsung pişmanlıktır. Abartma diyenler olacak ama Samsung S6 kullanacağıma iPhone 5 kullanırım. O iOS akıcılığı androidde yaşayamazsın. Android pişmanlıktır.

NOT: Değerlendirme S6 modeli üzerinden yapılmıştır.

6 modelinin güncellemesi falan kesilmeyecek daha önünde uzun yol var daha çok güncelleme alır kardeşim iphone 6 kullandım satıp iphone 6 plus aldım ikinci el ile uğraşıyorum gayet akıcı rahat telefon en azından 2GB RAM'lı android telefonlar gibi kasmıyor 1GB ile her istediğini yapıyorsun :)

Samsung pişmanlıktır. Abartma diyenler olacak ama Samsung S6 kullanacağıma iPhone 5 kullanırım. O iOS akıcılığı androidde yaşayamazsın. Android pişmanlıktır.

Dediğine katılmıyorum, Android 7.1.1 Nougat kullanıyorum gayet stabil (General Mobile 4G). Burada şimdi fanboyluk yapmayalım her iki sisteminde birbirine göre artıları ve eksileri var. Androidde alsan İOS'ta alsan sorun çıkarmayacaktır. Telefon sizin elinizde donuyorsa donanım kaynaklı sorun vardır iade ettiğinizde zaten değişimi yapılır. Samsung Galaxy S6 ile iPhone 5 aynı klasmanda bir cihaz değil, S6 kat ve kat daha iyi hatta iPhone 6 dan bile daha iyi durumda, ekranı olsun, kamerası olsun, pili olsun, ram'i olsun.

5 eksi bir telefonu götürdüğünü kabul edelim.
İphone 5 sanırım 2013, S6 ise 2015 telefonu. Güncel değil ve iOS 13 gibi ömrü bitecek bence. Jailbreak yapmak zorunda kalacaksınız. Bu etti bir eksi. S6 donanımsal olarak daha iyidir. Bu etti bir eksi eder iki eski. S6 kamera konusunda daha iyi etti bir eksi eder 3 eksi. Şarjı daha iyi gidiyor. Etti bir eksi eder 4 eksi. Ve son olarak S6 daha iyi bir ekran deneyimi sunuyor. Bu bir eksi eder 5 eksi. Olmaz böyle...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı