Technopat vs Yerli Firmalar adlı video hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki tarafında haklı, iki tarafında haksız olduğu konular var. FuryLevel'in ilk videolarından beri çok sıkı takipçisiyim. Ona rağmen şu an tarafsızım :). Bakalım bu iş nereye varacak. Ama Technopat moderatörlerinin yaptığı da biraz yanlış bence. Moderatörsen üyenin durumuna ve isteğine göre hareket etmelisin. Daha bunu öğrenememişler. Buradaki yönetim anlayışı da çok farklı zaten. Mısırımı aldım izliyorum.

Şimdi tam okudum. Ahaha gerçekten güldürüyor bu çocuk. Ben adaletsizlik yapmadım ancak bu arkadaşa çok adaletsizlik yapılmış. Örneğin hayata gözlerini açması gibi.. Yalancı kelimesi neye göre? Pardon ben Rampage önermiyorum diyeydi, anlıyorum kullanan kullansın umurumda mı? Benim cebimden para çıkmıyor, alan kişi düşünür hatasını. O halde alıyorsanız sorun yaşayınca konu açıp sızlanmayı kesin. Karşımda olsa bu arkadaş donup kalacak bunu iyi biliyor. Ortaokula gidiyorsun ulan ortaokul.. Bordo Klavyelik yapacağına yüz yüze görüşelim bu kadar bilgiliysen bakalım neyin nesisin.

2yıl belki de daha uzun süredir seni takip ediyorum haksız olduğun bir konu göremedim reis. Bu forumun adminlerine acil bir yenileme gerekiyor. O kadar saçma sebeplerden ban yiyorsun ki klavyeyi monitöre yapıştırasın geliyor. Örnek olarak ban yediğim bir konuyu söyleyeyim;
Crack oyunlar zararlı mıdır?

Cvp1: CPY gibi siteler yarış halinde olduğu için şu ana kadar zararlı içeriklerine rastlamadım.

Benim yanıtım: Cpy, fitgirl repack gibi siteler genelde rekabet halindedirler bu yüzden virüs vb şeyler konulacağını düşünmüyorum.

Sonuç; ban yedin koçum ho. Yanıtın da yanlış, sildim.

Şahinimin rampage inceleme videosunu izleyin arkadaşlar. 🤣

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahin bu kadar ürünü nereden buluyor? Fury abisi mi yolluyor acaba?

@Mithat Berhan
Ne sokak savaşı be güzel güzel konuşçaz şenle.

sdfdsffdsfsd.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı