- Makaleler
- 42
Benim bildiğim Fight lafı Street Fight oynarken raund arasında söylenirdi.
O zaman buyursunlar.
Tavırlarını net koysunlar o zaman.
Benim bildiğim Fight lafı Street Fight oynarken raund arasında söylenirdi.
Konuştukları laflara bak. Yaşlarından başlarından da mı utanmıyorlar bunlar?Eki Görüntüle 500854Eki Görüntüle 500855
Komik gerçekten, bu tür yorumlarını burada bize karşı yazmak yerine 10-15 yaş kitlesi ile Discord grubunda kendi egosunu tatmin ediyor.
Bazı incelemelerini izledim, videoda sıfır teknik bilgi verilmiş. Genel olarak bahsedilen şeyler; ürün çok iyi, ışık modları var, fiyatına göre muhteşem, muazzam ürün ve kutunun üzerinde yazan kısıtlı teknik bilgi gibi işe yaramayan bilgiler. Bahse varım bu kişi Çin'den gönderilmiş gizli bir Rampage ajanı![]()
Maalesef, sanırım utanmıyorlar.Konuştukları laflara bak. Yaşlarından başlarından da mı utanmıyorlar bunlar?
Daha devam edecekler büyük ihtimal. Ama bir yerde patlar bu olay haddini bilsin.Maalesef, sanırım utanmıyorlar.
Özellikle Efe'nin yazdığı mesajı okumak çok zor. Koskoca yazıda bir tane bile nokta yokUmarım bu arkadaşlar okul okumuyordur, okuyorsalar durum daha kötü. Her neyse umarım sonunda ''vatan haini'' ilan edilmeyiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.