Technopat vs Yerli Firmalar adlı video hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2.jpg
1.jpg

Komik gerçekten, bu tür yorumlarını burada bize karşı yazmak yerine 10-15 yaş kitlesi ile Discord grubunda kendi egosunu tatmin ediyor.

Bazı incelemelerini izledim, videoda sıfır teknik bilgi verilmiş. Genel olarak bahsedilen şeyler; ürün çok iyi, ışık modları var, fiyatına göre muhteşem, muazzam ürün ve kutunun üzerinde yazan kısıtlı teknik bilgi gibi işe yaramayan bilgiler. Bahse varım bu kişi Çin'den gönderilmiş gizli bir Rampage ajanı :ROFL:

Eki Görüntüle 500854Eki Görüntüle 500855
Komik gerçekten, bu tür yorumlarını burada bize karşı yazmak yerine 10-15 yaş kitlesi ile Discord grubunda kendi egosunu tatmin ediyor.

Bazı incelemelerini izledim, videoda sıfır teknik bilgi verilmiş. Genel olarak bahsedilen şeyler; ürün çok iyi, ışık modları var, fiyatına göre muhteşem, muazzam ürün ve kutunun üzerinde yazan kısıtlı teknik bilgi gibi işe yaramayan bilgiler. Bahse varım bu kişi Çin'den gönderilmiş gizli bir Rampage ajanı :ROFL:
Konuştukları laflara bak. Yaşlarından başlarından da mı utanmıyorlar bunlar?

Konuştukları laflara bak. Yaşlarından başlarından da mı utanmıyorlar bunlar?
Maalesef, sanırım utanmıyorlar.

Özellikle Efe'nin yazdığı mesajı okumak çok zor. Koskoca yazıda bir tane bile nokta yok :ROFL: Umarım bu arkadaşlar okul okumuyordur, okuyorsalar durum daha kötü. Her neyse umarım sonunda ''vatan haini'' ilan edilmeyiz.

Moderatörün yaptığı tamamen haksızlık, Technopat forumcusuyuz diye illa savunmaya gerek yok hatta haksızlık değil terbiyesizlik etmiş. Ve özür dilemesi gerekir. Karşısındaki çocuk seviyeli konuşmuş, ama moderatörün burnu havada. Moderatörlükten alınmalı. Yaşı küçük diye kimseye öyle konuşma hakkı yok, küçük çocuğa karşı kelime oyunları yapmış yazık cidden. Sanırım Moderatör de aynı yaşta en azından zihnen, kendisine verilen yetkiyi ne amaçla kullandığından kendini belli ediyor.

Maalesef, sanırım utanmıyorlar.

Özellikle Efe'nin yazdığı mesajı okumak çok zor. Koskoca yazıda bir tane bile nokta yok :ROFL: Umarım bu arkadaşlar okul okumuyordur, okuyorsalar durum daha kötü. Her neyse umarım sonunda ''vatan haini'' ilan edilmeyiz.
Daha devam edecekler büyük ihtimal. Ama bir yerde patlar bu olay haddini bilsin.

Fason ürünleri, yerli üretim diye mi savunuyor? 🤣
Yakın zamanda bende bir ürün çıkaracağım dedi. Ürünü çıkarmadan, Technopat sallıyayım.
Türkçe kurallarından uzak olduğu için ban yiyen, foruma sinirlenen ve ürünlerin kalitesinden anlamayan, yerli üretim sanan çocukları kandırıp ürünü pazarlamaya çalışmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden önermediğimi kendi açımdan söyleyeyim. Bizim gibi ekonomisi berbat ülkeler de, uzun ömürlü ürün almak daha mantıklıdır. Fason ürüne 80-120 ₺ verirsin. Atıyorum 5-6 ay ya da 1-2 sene içinde bozulur. Tekrar aynı üründen alırsın. Ama kaliteli markalar da, bu ürünü daha uzun süre kullanırsın. O iki ürüne vereceğin fiyatı verirsin. Ayrıca servis olarak bir karşılığını bulursun. Logitech garantisi biten ürünün bile, yenisini gönderdiği oluyor.

En son olarak bu ürünler Rampage, Frisby, Trust, Gamepower çoğu Çin de toplu üretiliyor. Üzerlerine marka basılıp geçiyor. Bu ürünlerin birebir aynısını Çin sitelerinden, Türkiye de satış yapan mağaza ve markalara göre daha ucuza bulabilirsiniz. Bari ucuz ürün arıyorsanız, 2-4 hafta fazladan bekleyip üretim yerinden alın. Aradaki aç gözlü aracılara, sözde yerli üretimcilere paranızı kaptırmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı