The Witcher 3 sıkıcı bir oyun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Witcher 3 şahsen 10 üzerinden rahatlıkla 7.5-8 verebileceğim oynamaya değer bir oyundur. Eksikleri vardır elbet ama karakter gelişimi, skiller ve büyük fightlardan önce yapmanız gereken hazırlıklar hazırlanacak iksirler vs. gayet keyif veren içeriklerdendi bana göre. Diyaloglar sırasında verdiğiniz cevapların hikayenin gidişatına ufak dokunuşlar yapması falan da gayet tatmin edici düzeyde.
Tabi ki türü sevmeyen daha akıcı, hızlı bir oyun alışkanlığı olanlar açısından ilk saatler epey sıkıcı geçebiliyor. Oyunun artık içine girdiğiniz anda mı diyeyim, kendinizi kaptırdığınız anda mı diyeyim bilemiyorum fakat bir noktadan sonra oynadıkça oynamak istiyorsunuz. Kaldı ki fiyat açısından da "almayanı dövüyorlar" seviyesinde olup da bu kalitede içerik sunan bir oyuna bugün pek rastlamak mümkün değil biliyorsunuz.
 
Ben oyunun hayranıyım atmosferi olsun oynanış grafikler verdiğiniz kararların oyunu etkilemesi farklı oyun sonları
5 sene sonra bile oyuna yeni başlayanların bu oyunu seveceğini düşünüyorum öte yandan bir oyunu beğenmedikten sonra 10 saat oynasanda beğenmezsin arkadaşın beğendiği oyunlar farklı tür ve tema olduğu için beğenmemedi gayet normal herkesin beğendiği bir oyun yapmak mümkün değil herkesin zevkleri başka tartışmaya gerek yok iyi forumlar.
 
Anladigim kadariyla RPG oyunlari pek sevmiyosun. Bahsettigin oyunlardan tamamen farkli bir oyun. RPG biraz sabir isidir. Bahsettigin hikayeli oyunlar 10 15 saatte biten dolu dolu gecen oyunlar. Seni kendi dunyasinda kaybettirmez. O dunyanin icinde kaybolacaksin irili ufakli hikayeler goreceksin. Yeni yeni yerler kefsedip yeni insanlarla tanisacaksin. Yeni gorevler alacaksin. Yani o yaratilan dunyayi sen kendi secimlerinle deneyimleyeceksin. 2 saat cok cok kisa bir sure. Eskiden RPG sevmedigim zamanlar Witcher 2'ye 4 5 kez baslayip birakmistim ama daha sonrasinda sabir edince acayip sevmistim. O kadar sevmistim ki Witcher 3'u yillarca bekleyip sirf oynamak icin PC toplamistim. Biraz sabir isi biraz da oyuna bakis acin. Ama kesinlikle sıkıcı degil hatta yapilmis en iyi dunyasi olan RPG oyunlarindan biridir.
 
Merhaba, geçen ay oyuncu bilgisayarıma The Witcher 3 yükledim ancak oyun beni bir türlü sarmıyor o kadar şişiriliyor ki oynamak için bir şans vermek istiyorum ama sürekli oyunun sıkıcılığından kapatıyorum. Çünkü her şey çok tekdüze geliyor 2-3 tane vuruş çeşidi olması grafiklerinin ve karakterlerin basitliği... Gerçekten soruyorum bu oyunu Doom Eternal, Tom Clancy's The Division, DMC, BioShock ve Detroit gibi hikayesi, atmosferi ve oynanışıyla The Witcher'ı gölgede bırakan oyunlara karşı kaliteli kılan ne?

Ben normalde RPG oyunlar severim hele gene J-RPG oyunların hastasıyım. Ama senin de dediğin gibi benim de canım sıkıldı. Karakterleri ve evreni beni içine çekemedi. Alıp 10 saat oynayabildim anca. Onun yerine fiyatı fazla gelebilir ama J-RPG olarak. Tales of serisi ve FF15 Witcher 3'e göre daha zengin içerikleri var. Onlara bakabilirsin.
 
Sen gel dünyanın ödüllerini al birisi çıksın sıkıcı desin oynama o zaman kimse sana bir şeyi sevdirmek zorunda değil.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı