yusufcan1636
Hectopat
Withcer'da Triss'i görseniz bırakmazdınız. (dizidekine bakmayın rüyalarınıza girer)
Triss ne ki?
Withcer'da Triss'i görseniz bırakmazdınız. (dizidekine bakmayın rüyalarınıza girer)
Triss ne ki?
- Titanfall 2
- Tomb Raider.
- Metro
- BioShock ınfinite.
Yennefer varken mi? Triss pek güzel değil bence.
Aralarından en sevdiğim Titanfall 2. Hikayesi pek uzun değil ama güzel.Tamam bu oyunları deneyeceğim, Tomb Raider'i biliyorum zaten. Diğerlerini deneyeceğim.
Aralarından en sevdiğim Titanfall 2. hikayesi pek uzun değil ama güzel.
Ufak bir inceleme izlemek isterseniz:Titanfall 2 indireceğim bugün teşekkürler.
Ufak bir inceleme izlemek isterseniz:
Ana hikaye + yan görevler + DLC hikayeleri toplam 120 saat sürdü bende.10 saat çok değil mi ya?
Ben oyunun tam süresi anca bu kadar sürer sanıyordum.
Azınlığın dediğine pek bakmamak gerekiyor, eğer bakacaksak RDR 2'ye de sıkıcı diyenler var fakat siz sevdiğinizi belirtmişsiniz. Eğer çoğunluk iyi bir oyun diyorsa ve oyunun türü de sevdiğiniz bir türse siz de muhtemelen seveceksinizdir. Mesela konu sahibinin bu tür oyunlarla alakası olmadığı için sıkıcı bulmuş. Adam hikaye oyununda diyalogları atladığını söylüyor.Bugüne kadar oynadığım en iyi oyun Red Dead Redemption 2'ydi. İlk kez o oyundan daha iyi yorumları olan bir oyun gördüm o da Witcher 3 oldu. Şimdi buradaki bir kaç "sıkıcı" olduğunu belirten yorumları görünce başlamaya korktum açıkcası.
Bu arada Witcher 3 GOTY sürümünü satın aldım (Xbox Series S). Yakın zamanda yeni nesil bir güncelleme gelecekmiş diye henüz başlamadım o güncellemeyi bekliyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.