Witcher 3 çok sıkıcı

witcher-3-vahsi-avi-triss-merigold-kizil-duvar-kagidi-2560x1440_51.jpg

Şimdi şöyle oluyor; oyunu alıyorsunuz ve önceki seriyi oynamadığınız için ne mekaniği ne neyi nerede kullanacağınızı ne de yeteneklerin ne işe yaradığını biliyorsunuz. Hal böyle olunca bazı oyunlar gibi doğrudan bir olayın içine girmeniz mümkün olmuyor. Kademli olarak ilerleyip hem oyundaki dünyayı hem karakteri keşfetmeniz gerekiyor. Bu yüzden de oyunun başları sıkıcı olabiliyor. Bunun yanı sıra bazı arkadaşların belirttiği üzere RPG oynamayı sevmiyorsanız ve FPS oyunlarına aşinaysanız zaten ekstradan sıkılırsınız ama hikayeye ve mekanikleri keşfetmeye yani oyundan keyif almaya odaklanırsanız 2.bölüme doğru hem hikaye hem mekaniklere alışmaya başlayıp hem yetenekleri geliştirdiğiniz için oyun size daha akıcı gelecek ve devamını merak etmeye başlayacağınızı umuyorum.

Ufak bir inceleme izlemek isterseniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten bu adam o kadar övdü ki oyunu ondan dolayı indirdim.
Ama seviyorum kendisini.

10 saat çok değil mi ya?
Ben oyunun tam süresi anca bu kadar sürer sanıyordum.
Ana hikaye + yan görevler + DLC hikayeleri toplam 120 saat sürdü bende.
Bugüne kadar oynadığım en iyi oyun Red Dead Redemption 2'ydi. İlk kez o oyundan daha iyi yorumları olan bir oyun gördüm o da Witcher 3 oldu. Şimdi buradaki bir kaç "sıkıcı" olduğunu belirten yorumları görünce başlamaya korktum açıkcası.

Bu arada Witcher 3 GOTY sürümünü satın aldım (Xbox Series S). Yakın zamanda yeni nesil bir güncelleme gelecekmiş diye henüz başlamadım o güncellemeyi bekliyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Azınlığın dediğine pek bakmamak gerekiyor, eğer bakacaksak RDR 2'ye de sıkıcı diyenler var fakat siz sevdiğinizi belirtmişsiniz. Eğer çoğunluk iyi bir oyun diyorsa ve oyunun türü de sevdiğiniz bir türse siz de muhtemelen seveceksinizdir. Mesela konu sahibinin bu tür oyunlarla alakası olmadığı için sıkıcı bulmuş. Adam hikaye oyununda diyalogları atladığını söylüyor.

Yenilenmiş sürümü de bu yılın ortalarında gelecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı