Witcher 3 çok sıkıcı

RDR 2 de Witcher gibi çoğu insan RDR 2 ile Witcher karşılaştırıyor.

RDR2 ile Witcher çok farklı oyunlar bence. Karşılaştırma sebepleri grafik olabilir belki. Ama ben ikisini çok farklı yerlerde tutarım.

İlk oynadığımda bana da öyle gelmişti. Daha ilk 40 dakikada bayıyor gibi oldu ama daha önce hiç rpg oynamamıştım ve sevmezdim de. Oynamaya devam ettikçe öyle bir sardı ki akşam 11 de oturup sabah 7-8 gibi oyunun başından kalktığım zamanları bilirim. Bu oyunu zaten ya çok seviyorlar ya da nefret ediyorlar. Türü sevmiyorsan çok zorlama beğenmek veya oynamak zorunda değilsin sonuçta.

İlk oynadığımda bana da öyle gelmişti. Daha ilk 40 dakikada bayıyor gibi oldu ama daha önce hiç RPG oynamamıştım ve sevmezdim de. Oynamaya devam ettikçe öyle bir sardı ki akşam 11 de oturup sabah 7-8 gibi oyunun başından kalktığım zamanları bilirim. Bu oyunu zaten ya çok seviyorlar ya da nefret ediyorlar. Türü sevmiyorsan çok zorlama beğenmek veya oynamak zorunda değilsin sonuçta.

Çok doğru.

Witcher 3'e çok yerdim, sonraysa tüm ek paketleriyle beraber bitirdim. Alışınca gerçekten çok zevkli bir oyun.

Oyunu oynamadığıni rahat kanıtladin
hehee.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı